Pokazuje rezultate 1 do 50 od 203

Tema: biowashball

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I mi peremo ovom kuglom, mada od dr.proizvođača.
    Testirah je na način da sam prala bez ičega na 60 stupnjeva i s kugom.
    Rezultat u prvom slučaju: roba smrdi, a u drugom: roba ne smrdi.

Inače na kraju i sama dodam malo omekšivača (uz dodatno ispiranje obavezno)jer mi mi je trenutno nestalo eteričnog ulja čajevca kojeg sam stavljala, a razlog je: ne sviđa mi se miris koji me podsjeća na domaći sapun kakvim je prala moja baka.

Mrlje mi ne diže, ali moja mašina ne pere mrlje i inače bez obzira o kojem bi prašku bilo riječ, stoga prije pranja, istrljam mrlje sa sapunom za dizanje mrlja i sve 5.

Na početku sam znala dodavati oko 20-30ml praška, ali više ne.

Ari
    , pustiš li prvo mašinu da ti primi vodu, a onda izgasiš da kugla malo stoji u toj vodi kako bi je omekšala dodatno?

Svu u svemu, drago mi je da smo makli prašak, tj.maksimalno ga smanjili jer

Ari avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Indi prvotno napisa Vidi poruku
    Ari[/B], pustiš li prvo mašinu da ti primi vodu, a onda izgasiš da kugla malo stoji u toj vodi kako bi je omekšala dodatno?
    Sorry razmišljam o odgovoru ali ne kužim pitanje ajd probaj nešto jednostavnije

Ali evo moj postupak: stavim kuglu zajedno s vešom u bubanj, dodam omekšivač u predviđenu posudu, upalim mašinu i kad je gotovo vadim van........jel to to???

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne.
    U uputama koje sam dobila s kuglom stajalo je da je dobro pustiti mašinu da primi vodu, a onda je izgasiti na oko pola sata. Tako držati loptu s robom u vodi kako bi lopta dodatno omekšala vodu i samim time roba bila bolje oprana.

Ja sam isto dodavala omekšivač jer mi je roba na kraju počela mirisati na domaći sapun kakav je nekad koristila moja baka, a taj mi se miris osobno ne sviđa. Kako mi je i omekšivač blag, sad dodajem umjesto njega žlicu praška te robu stavljam na dodatno ispiranje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •