Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5565

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bobica prvotno napisa Vidi poruku
    mene izluđuju oni bvaloni punjeni helijem - 40kn komad! a lijepi su i veliki - i svi likovi iz crtića uz to!
    I meni su ti baloni užas. Ovdje gdje živimo cijene su im od 8 eura (za one sasvim male) nadalje i, što je najgore, ona plastika koja se veže da balon ne bi odletio (i koja je u Hr besplatna) košta dodatni euro!

Jučer mi je mama jedne curke iz vrtića rekla da se zatvara neki veliki dućan dječjih cipela, pa su cijene od jučer osjetno snižene. Kupila sam Fioni Geox sandalice sa 70% popusta, Crocsice za 10 eura i Flori malo čvršće Geoxice za jesen i prekrasne Bobux šlapice za vrtić, također za iduću jesen. I sve to sam platila onoliko koliko bi me koštao jedan jedini par Geox ili Naturino sandalica po redovnoj cijeni.

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer mi je mama jedne curke iz vrtića rekla da se zatvara neki veliki dućan dječjih cipela, pa su cijene od jučer osjetno snižene. .
    Molim te javi gdje je taj dućan, može i na pp. Cipelica nikad dosta.
    Hvala!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj EvaMONA prvotno napisa Vidi poruku
    Molim te javi gdje je taj dućan, može i na pp. Cipelica nikad dosta.
    Hvala!
    Oprosti što ti se tek sad javljam, nisam zadnjih dana bila na netu.

Vidim da ti u lokaciji piše Zg; ja živim izvan Hr, pa ne znam koliko ti informacija o dućanu može biti korisna.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Doma uobičajeno štedimo - pranje veša iza 22 sata, veliki šoping jdenom tjedno, ne kupujemo više gluposti....
    No, moje dijete je priča za sebe. Iako ima samo 4 godine, totalni je control freak kaj se tiče kupovanja. Ide u krajnost. Poludi ako nešto doma novo kupimo, viče da zakaj smo potrošili novčiče. Nosi stalno jednu te istu majicu, jer dosta mu je ta jedna (kupila sam 4 iste da ne moram svaki dan prati). Kupila sam mu neki dan plastelin, igrao se, idući dan donijela još jedan da dijete ima. Urlao je na mene da zašto sam kupovala kad on ima plastelin, da samo trošim!!! Igračke ne doživljava, igra se samo sa starim slavinama, kablovima i sl. Ne želi nove sandale, nosi izguljene od lani. Kupila sam mu nove patike, ne, on ima stare koje su još dobre. Za rođendan su mu ljudi nosili poklone, ništa nije htio uzeti. On ima što mu treba.
    Muž i ja inače nismo bili pretjerano štedljivi, niti smo mu ikada govorili da je nešto preskupo i sl., tako da ne znam zašto je takav.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •