Stranica 16 od 19 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da je šansa iz čistog prirodnjaka i manja nekih 7%, ja sam bila jednom i nismo uhvatili jajnu stanicu tj. folikul je bio prazan. U prirodnjaku se dobije jedan folikul rijetko kad dva (znači tada mora biti ovulacija na oba jajnika).

nokia avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

danas je gore bila ludnica

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Frka i Mala Mimi hvala..to sam i ja mislila da nije baš i neka dobra statistika.U svakom slučaju ogroman pritisak..

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jeli sutra tko gore ??

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Molim one koji su aktivni na VV-u u 6 mj. da provjere sa doktorima kakav je plan za 9 mj, a vezano uz (ne)moguće spajanje sa Merkurom. Hoće li VV primati pacijente u 9 mj?
    Hvala
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji su u postupcima

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

definitivno statistika nije dobra, ali moramo probati! Ali mi nije jasno da li to računaju kao postupak (jedan od onih 6) ili ne. Pitala sam dr. A ali je rekao da ni on ne zna! Ali misli da ako dođem na punkciju da je to stvarno postupak a to je onda jakoooooo glupo

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Molim one koji su aktivni na VV-u u 6 mj. da provjere sa doktorima kakav je plan za 9 mj, a vezano uz (ne)moguće spajanje sa Merkurom. Hoće li VV primati pacijente u 9 mj?
    Hvala
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji su u postupcima
    sad sam razgovarala sa dr L. i rekao je da nema seljenja u 9.mj i do daljnjega...barem je to informacija koju on za sada ima...
    i da mu se javim na jesen za daljnje postupke...
    Posljednje uređivanje od snow.ml : 14.06.2010. at 08:09

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj micek prvotno napisa Vidi poruku
    definitivno statistika nije dobra, ali moramo probati! Ali mi nije jasno da li to računaju kao postupak (jedan od onih 6) ili ne. Pitala sam dr. A ali je rekao da ni on ne zna! Ali misli da ako dođem na punkciju da je to stvarno postupak a to je onda jakoooooo glupo
    kao postupak se računa samo svaki onaj u kojem se koriste lijekovi za stimulaciju gonal ili menopur ne teret hzzo-a
    ako je u pitanju čisti prirodnjak u kojem te lijekove ne koristite, onda se ne računa kao jedan od 6 postupaka
    ukoliko gonale i menopure koristite i dobijete ih od klinike (dakle na teret hzzo-a) - bez obzira bilo ih 5 ili 35 - taj se postupak računa kao jedan od 6 iskorištenih
    postupak s čistim klomifenom bez završavanja s gonalom/menopurom, također se ne računa kao jedan od 6

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozdrav,

prirodni postupak ulazi u 6 pokušaja samo ako dobiješ jajnu stanicu. Na prirodnjaku sam bila u 05.mjesecu, punkcija nije uspjela tako da nisam iskoristila uputnicu (vratili su je nazad). Tako sam se dogovorila sa dr.A. Inače kad sam bila na pravnom savjetovanju i pitala ih za prirodnjak nitko ništa nezna pa je sve stvar dogovora sa dr. Krajem 06. opet idem na prirodni. Što se tiče šansi kod prirodnjaka ovisi od osobe do osobe, meni su šanse 0,2% bar tako misli dr.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Izgleda da jedina dobra stvar kod prirodnih postupaka (osim što nema nuspojava horm.stimulacija) je šta se može dosta češće ići iz jednog u drugi..Samo što je to ujedno i veća gnjavaža a o vremenu da ne pričam. U svakom slučaju želim ti više sreće ovaj put Mimonja!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mimonja to što su ti vratili uputnicu nema veze sa računanjem besplatnih postupaka na teret HZZO-a, trebalo bi biti ovako kao što je BHany opisala tj. da se računa samo ako se koriste gonali ili menopuri to je prema zadnjoj inforaciji iz HZZO-a

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

snow.ml Hvala
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za kućnu radinost

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pozdrav svima koji sutra (uključujući i mene)sutra čekaju rezultate naše biologice...nadam se da spermići rade svoje uz zdušnu potpotporu naših JS..Držite nem palčeve..

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Philipa drzim fige da je tulum u labosu bio nezaboravan...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Draga, a ja držim fige za tebe i da ovaj zadnji FET bude uspješan!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sretno cure!!!!

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Držim svim curama fige za snaže i dobro razvijene embriće.
    Cure sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, a ja držim fige za tebe i da ovaj zadnji FET bude uspješan!
    Hvala ti puno!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj philipa prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima koji sutra (uključujući i mene)sutra čekaju rezultate naše biologice...nadam se da spermići rade svoje uz zdušnu potpotporu naših JS..Držite nem palčeve..

I kako je prošlo?

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Maby, znam da si sutra naručena kod dr. L i na p/p savjetovanje.Ja sam u ponedjeljak.Ajde mi javi kako je bilo.Inače, navijam da čim prije dobiješ termin...iako je to kao lutrija..ali ipak, držim fige!
    Pozdrav tebi i tm od mene i mm

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pa za mene nikako...u jesen ponovo...šmrc...

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

heej curke...ako koja bude gore 23.06. neka dr L.čestita rođendan...

Philippa nemoj žaliti...idemo dalje...sada ćemo malo odmarati pa onda na jesen kao nove u akciju...

svima želim ugodno , toplo i plodno ljeto

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja sutra idem gore,na menopuru sam od prosle subote,na bocici i pol,jucer mi smanjio na jednu, rekao mi drA da sam buknula,onak,pošteno,nadam se da nece biti hiperstimulacije

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Philipa, žao mi je ! Darkica, i ja idem u pon 21.6. gore. Bit ću oko 11 tamo

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

špelkica, onda se vidimo gore u ponedjeljak.Ja sam narucena s mm na p/p savjetovanje pa kod dr L. Vidjet cemo kakva ce biti presuda

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cure koje če biti u ponedjeljak gore možda se vidimo kod dr L. sa kikačima .

i puno uspjeha vam želim u svemu kaj vam treba

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Darkice di si ? ? ? Sve sam ti napisala na pp, a ne javljaš se.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Philipa zao mi je...prokleto je to kad se vec ponadas...ahh..

Sretno na jesen..

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da li je koja od vas imala kakve nuspojave dok je bila na menopuru? U biti,nemem pojma da li je od menopura ili sve to tak utjece na mene,al konstantno sam umorna,izrazito pospana,jucer i jutros lagana mucnina, pritisak i lagana bol u donjem dijelu trbuha,al to znam da je zbog rasta folikula.
    Inace,sutra idem na punkciju,sinoc stoperica i zadnji smrk spreja te vaginaleta.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

maby, jesi dobila privatne poruke?Odgovorila sam ti

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

tulipan ja mislim da ti je to od utrića i ja sam bila na menopuru i isto tako konstantno bi spavala sretno

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage cure, u vrlo lošem raspoloženju prijavljuem da mi je test negativan. Sutra je beta, ali nemam se čemu nadati. Dr. L mi je rekao da na mob javim rezultate bete. Znači li to da mu moram javiti i negativnu betu? Moram li se odmah zakazati za konzultacije s njim kako ćemo dalje, ili da čekam jesen? Kako sada ide dalje postupak kad je IVF (puni stimulirani) neuspio?
    Samo da imam snage preživjeti ovaj dan!

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mini3, svakako se javi kakva god da je beta. Ako je ipak negativna tim više jer moraš dogovoriti slijedeći postupak (vj prirodni) za 9. ili 10. mj.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke, jel bila koja od vas na psihološkom i pravnom na VV? Kako izgleda?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lavko, nemas frke s p i p na VV-u. super pravnica i super mlada psihologica! stvarno nemam niti najmanje zamjerke - odlicne su!! kad vec moramo prolazit kroz to nepotrebno s_anje, bar su nasli super ekipu (kao i ostatak na VV-u).

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Uh ajde dobro je..a onako samo okvirno, koliko to sve skupa potraje? Jel me pitaju 15 puta - volite li svoju majku?

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Uh ajde dobro je..a onako samo okvirno, koliko to sve skupa potraje? Jel me pitaju 15 puta - volite li svoju majku?
    Pozdrav!
    Mi smo bili i kod pravnice i psihologa i mogu reći da su ok! 15-tak minuta kod jedne i toliko kod druge! Pitanja su tak - neka ok a neka meni osobno i ne baš!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Lavko,vidim da ti je FRKA već odgovorila. To pravno i psihološko savjetovanje ti je najlakši dio u tom svemu (i nepotreban po meni). Jednostavno dođeš tamo razgovarat i potpisat se da si to obavila. Sretno!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Kod pravnika 15min i kod psihologa 25min ako imaš sreće da si odmah na redu naravno!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj maby prvotno napisa Vidi poruku
    Kod pravnika 15min i kod psihologa 25min ako imaš sreće da si odmah na redu naravno!
    Potpisujem maby! 15 minuta pravnica i 20-25 psihologinja...nisam imala koristi ni od jednoga...s pravnom sam stranom vec bila itekako upoznata, a psiholoska mi ne treba...jos

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Super, hvala curke! Javim kako je prošlo..

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da li netko zna da li se postupci rade do godišnjeg odmora ili je sve prebačeno na jesen?

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

pozdrav cure, nisam se neko vrijem javljala. mm je imao 14.6.pretrage. cure moje, tad sam se i nasmijala i naplakala. prvo je bio na razg kod onog doktora, ne znam prezime, koj mu je rekao da se vide za 4 mjeseca, ako prestane pušiti do tada, ako ne još 4, katastrofa, više čovjek ne smije pušiti???
    zatim je išao obaviti...hmmm...eeehhh, nakon 5 min on izlazi van iz one male prostorijice gdje bi to trebao uraditi, ne. uhhh...lakne mi, gotov je, hvala bogu, ali ne. on drži posudicu, nije mogao..mala prostorija, njemu vruče, dečki vani čekaju na red, njemu se piški a nema pisoara, neće se dečko ni probudit, kaže on sestri ja ću to obaviti negdje drugdje trebam ženinu pomoč. ništ, ajmo pomoči. uđemo u wc, uđemo u štih, kad neki dedo pokuca na vrata i viće:''pa kaj ti radiš pola sata unutra, jesi normalan??''. MM izvan sebe, dečko opet usnuo u san. ja se smijem ko luda, on isto a vidim da mu je dosta svega. do 11 treba predati uzorak, pola 11, on ne može. čim krenemo on se sjeti da mu je doktor dirao okolo, i gotovo, ništa. ja već luda, suze samo da ne krenu, đabe smo dolazili, a nismo baš blizu.
    već sam se pomirila sa time...ništ, ajmo na kavu... kaže on, idem ja probat još jednom, hmmm... ja stojim ispred wc-a i pričam da je nekome u wc-u loše neka nađu drugi wc...i čujem on izlazi, od tuge nisam znala kud bi sa sobom, i ugledah bijelo u posudici...aaaaaaaaa, trči on na odjel, 5 do 11, sama je sestra ostala, hvala Bogu uspjeli smo. ja se raaaaspričala.... al vjerujte, morala sam ovo podjelit sa vama. jel oni ne mogu njima bar pružit bolju prostoriju za ''rad''? jadni naši muževi

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

svi se nekad nađemo u takvoj situaciji reci svom dragom da nije jedini i večini se to zna dogoditi

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    svi se nekad nađemo u takvoj situaciji reci svom dragom da nije jedini i večini se to zna dogoditi
    a kaj je najgore od svega toliko je stisnul na onu staklenu epruvetu da se ozlijedil, i kap krvi mu je upala unutra. strašnooo

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mi smo svaki put uzorak nosili od kuce,imamo nekih 45 min do bolnice,sva sreca,inace nebi mogao. U pon sam bila na punkciji,imala sam 18 folikula,boljelo je al se izdrzi.Inace,u srijedu sam imala transfer,2 embrija.Sad cekamo 9.7 i betu...

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

beilana ja sam svoju priču već pisala nekoliko puta, slična je tvojoj..Samo što moj muž ipak nije napunio posudicu, a ja sam se držala kao ok, ( trebali taj dan imati prvi AIH-a)dok nisam otišla dr. A reći što se dogodilo, kod njega sam se raspala u tisuću komadića i plakala ko kišna godina. Dr. A. je bio zlatan i tješio me.. Ne znam kako bi se uopće bila usudila boriti dalje da me tada nije tješio i hrabrio..

još smo dva puta imali sličan cirkus i to s nošenjem uzorka od doma..

Hvala dragom Bogu zadnji puta sam maloga morala moliti samo 10 minuta
    Posljednje uređivanje od Šiškica : 26.06.2010. at 11:30

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Blago vama koje imate priliku da donosite od doma. Ali svi oni koji putuju 2-3 sata do klinike - to je koma.Sve bi bilo lakše i bolje da je ta prostorija veća i da nije na onom mjestu gdje je. Uvijek netko prolazi , uvijek je gužva ispred, čuje se sve izvana, iz labaratorija se sve čuje.... Koma!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Beilana, od srca sam se nasmijala čitajući tvoj post iako je zapravo tema tragikomična.
    MM je ovih dana baš dao intervju jednoj novinarki na tu temu i opisivao "uvjete" naših bolnica. Kad saznam kad ide, svakako javim

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ina7 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li netko zna da li se postupci rade do godišnjeg odmora ili je sve prebačeno na jesen?
    Ja sam bila u srijedu gore. Nema daljnjih postupaka. Sve se prebacuje na jesen. Dr.L. mi je rekao da je na godišnjem do 06.09. te da se javim poslije toga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •