Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga hop, netreba ti nikakav papir i netrebaš biti u braku njima to nema veze kao našim iz kamenog doba oni jedino ne rade donacije istospolnim parovima i samohranim majkama i ne dopuštaju surogat majčinstvo tako da se za ostalo netrebaš brinuti što god vam treba dobiješ bez problema.
    Mare jesen je tvoja , drži se!
    Evo naše mrvice su krenule u sedmi tjedan poslije transfera i brzo i lijepo rastu jedan je 2.5 cm a drugi 2 cm, ja imam mučnine al sve se lakše izdrži uz dva . Cure koje najesen krećete u postupke puno sreće držimo vam fige da uspije!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj kika84 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga hop, netreba ti nikakav papir i netrebaš biti u braku njima to nema veze kao našim iz kamenog doba oni jedino ne rade donacije istospolnim parovima i samohranim majkama i ne dopuštaju surogat majčinstvo tako da se za ostalo netrebaš brinuti što god vam treba dobiješ bez problema.
    Mare jesen je tvoja , drži se!
    Evo naše mrvice su krenule u sedmi tjedan poslije transfera i brzo i lijepo rastu jedan je 2.5 cm a drugi 2 cm, ja imam mučnine al sve se lakše izdrži uz dva . Cure koje najesen krećete u postupke puno sreće držimo vam fige da uspije!
    Cestitam na trudnoci!

Moj suprug ima azoo pa idemo u devetom il desetom mj. u PFC radi donora. Možeš li mi molim te reci u kojem ste hotelu bili,
    tko vam je uopce rezervirao smještaj, kolko vas je koštala oplodnja sa donorom sa svim troškovima (ljekovi,prijevoz, smještaj).
    Kolko si cekala od punkcije do transfera?
    Kakav si imala protokol, dugi ili kratki?
    Oprosti ak sam dosadna al puno bi mi znaćilo da mi odgovoriš. Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •