Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    taca, jel počeo novi ciklus, ja opet sretna jer sam dočekala M.
    Sinoc konacno krenulo nakon tjedan dana spotinga i bolova po cijeloj zdjelici.Drago mi je da se kod tebe nije zakompliciralo s ciklusom.
    Tiki_a, ti si stvarno bila u akciji kao perpetuum mobile i nadam se da si napunila baterije za novi pocetak.
    Ja sve intenzivnije razmisljam o iducem protokolu, neki koji bi bio najprikladniji za ove godine ali taman sto se uhvatim jednog skuzim da nesto ne stima.Kombinacije klomifena i gonadotropina imaju tako mali uspjeh da se sve vise divim nasoj Mimek kakvu je srecu imala.S druge strane, to bi mi bila najjeftinija opcija a i ne zelim vise ici u jake stimulacije.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Sinoc konacno krenulo nakon tjedan dana spotinga i bolova po cijeloj zdjelici.Drago mi je da se kod tebe nije S druge strane, to bi mi bila najjeftinija opcija a i ne zelim vise ici u jake stimulacije.
    Ja sam, uz preporuke dr sa CITA, se odlucila za prirodnjake. Naime i kratki i dugi stimulirani nisu dali nesto folikula pa cemu onda trosenje novca i zdravlja...jedino mi se normaliziraju ciklusi cure sretno, ja c ipak u desetom mjesecu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •