Stranica 16 od 83 PrviPrvi ... 614151617182666 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 4140

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo ja isprobla meso u Lidlu - kupila za probu vratinu koja je u stvari krmenadl. Mljeveno meso je vrlo loše izgledalo.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mene Lidl vise nece vidjeti.

Kupila sam (izmedju ostalog) dva sladoleda na stapicu, uzevsi ih iz frizidera kod blagajne. Ispalo je da je jedan od njih zapravo dio veceg paketa, i da se ne moze prodavati odvojeno. Netko ga je uzeo iz paketa koji stoje samo u vecim friziderima, na drugom kraju ducana, i stavio u taj manji. Ja sam ga htjela kupiti, ne znajuci da je to dio veceg paketa. A otkud bih znala?!?!

Uglavnom, red je bio ogroman, prodavacica me je prekorila da ko je vidio kupovati sladolede iz paketa, ja sam joj pokazala odakle sam ga uzela, i da to stvarno nije moj problem. Nije se ispricala, nije mi ponudila da netko od osoblja kojeg je bilo okolo (usput, zastitarka je sjedila pored i vodila privatni razgovor s nekim svojim prijateljem, osobom koja nije zaposlena tamo) donese drugi sladoled, sama nisam zeljela raditi scenu i zadrzavati red, ali rekla sam joj da to nije u redu. Bila je i dalje bezobrazna, nesto je nabrajala ("vi kupci ste ovakvi i onakvi etc"), ja sam platila svoj racun od 230 kuna i izasla iz ducana. Zatim sam se, docekavsi muza i auto na parkingu, vratila da kupim jos jedan sladoled - ocito mi je trebao, jelte - stala ponovno u red na istoj blagajni i platila ga. Blagajnica je bila naglaseno "ljubazna", glasno izgovarajuci "dobar dan, hvala, dovidjenja", ali ja stvarno nisam imala zeluca ista progovoriti. Samo sam platila i otisla, ali nakon ovoga nikada vise necu krociti nogom ni u jedan Lidlov ducan.
    Posljednje uređivanje od Danka_ : 23.08.2010. at 22:09

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je očito izuzetak, njihovi prodavači su izuzetno ljubazni i susretljivi, čudi me da ti nije ponudila da ona ode po sladoled.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

isprobala sam nekidan mozzarelu - jako je fina i mislim da ne košta više od 7 kn paketić. vrlo prihvatljivo
    (samo da se pohvalim da sam njom napunila cvjetove tikve i bili su baš njam. oni naravno nisu iz Lidla nego s placa)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni su te mliječne stvari najbolja stvar u Lidlu: i mozzarela, i ricotta, i feta sir, i njihov zrnati sir..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    To je očito izuzetak, njihovi prodavači su izuzetno ljubazni i susretljivi, čudi me da ti nije ponudila da ona ode po sladoled.
    I mene cudi, ne zato sto mislim da su njihovi prodavaci ljubazni (ne znam kakvi su generalno), nego zato sto je to bila duzna napraviti.

Usput, kada sam se vratila po drugi sladoled, nakon 20 minuta, u istom frizideru je jos uvijek bilo dva ili tri sladoleda bez koda, dakle oni izvadjeni iz paketa, koji se ne mogu kupiti. A lijepo sam joj bila rekla da su tamo, i da to treba izvaditi.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

To i mene jako čudi, meni su u dva navrata prodavači išli sami jer nisam pazila na šifru,...nikad nitko nije bio neljubazan, dapače ni u jednom trg. lancu nisam doživjela takvu susretljivost i ljubaznost.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mamaLare prvotno napisa Vidi poruku
    To i mene jako čudi, meni su u dva navrata prodavači išli sami jer nisam pazila na šifru,...nikad nitko nije bio neljubazan, dapače ni u jednom trg. lancu nisam doživjela takvu susretljivost i ljubaznost.
    Eto, sve smo začuđene, ali ja sam morala dva puta stajati u redu, to se stvarno dogodilo pred mnoštvom svjedoka, vjerovale vi meni ili ne. Također, sladoledi na koje sam je upozorila ostali su stajati u frižideru kraj blagajne. Možda sam trebala cijeli događaj snimiti mobitelom i onda staviti na web da biste mi povjerovale?

mamaLare, što to znači da nisi pazila na šifru?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Uzela sam artikl koji nije imao šifru jer ga je netko prije mene otvorio i nije stavio u original ambalažu.

Ma nije da ti mi ne vjerujemo, barem ja, nego me čudi činjenica da se tako ponijela, jer zaista sam bila jako puno puta u lidlu, zvala njihov telefon za rezervacije nekih proizvoda koji su bili na akciji, pa ih više nije bilo,...
    i zaista uvijek, baš uvijek su bili preljubazni.
    Izmedu ostalog to je jedini dućan u kojem mi vračaju ostatak do posljednje lipe.

O kojem lidlu se radi?
    Posljednje uređivanje od mamaLare : 25.08.2010. at 16:40

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mamaLare prvotno napisa Vidi poruku
    Uzela sam artikl koji nije imao šifru jer ga je netko prije mene otvorio i nije stavio u original ambalažu.
    Da, upravo to se meni desilo. Međutim, to nije posao kupaca, da provjeravaju takve stvari, naročito ako nisu upućeni. Ja niti ne znam gdje se nalazi šifra, kako ona treba izgledati i jednostavno se ne kužim u posao trgovca. Nikad ne bih namjerno uzela proizvod bez koda i onda tlačila trgovca da mi donese novi, jednostavno mi nije palo napamet da proizvod koji je izložen u prodajnom prostoru u stvari nije na prodaju na način na koji j izložen. Nego je tu tuđom pogreškom. Zbog koje ja trpim posljedice.

Napala me je, nije se ispričala, nije mi ponudila novi sladoled. Meni dosta.

Radi se o Lidlu na Vukovarskoj. Imam i račune. Međutim, ne želim slati e-mail Lidlu, jer više neću kod njih kupovati pa mi je svejedno. Plus, iskreno, ne bih htjela da dotična blagajnica snosi ikakve posljedice. Možda joj ja nisam bila simpatična u tom trenutku, moguće da je ona inače super.
    Posljednje uređivanje od Danka_ : 25.08.2010. at 16:58

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja isto imam izuzetno pozitivna iskustva s lidlom.
    Da si rekla da je Konzum u pitanju,ne bih se čudila.
    Danka, šteta ti je da zaobilaziš lidl zbog jedne
    nad..kane blagajnice, ona je tamo stvarno iznimka.
    I, ajme, ja bi se na tvom mjestu tako izvikala na nju, uopće to ne bih primila šutke..
    Ne kritiziram te zašto ti nisi, samo sam alergična na bezobraštinu..

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

U cijeloj toj prici ja mislim da ona tebi nije povjerovala kada si rekla gdje si i kako uzela sladoled.

Bez obzira na to, nacin na koji se ponijela nikako nije u redu, trebala se ustati i zamoliti te da ju odvedes do frizdera i pokazes gdje si ga uzela i odmah ukloniti tu nepravilnost, a ne otresti se na tebe pred drugim kupcima i jos komentirati "kupci su ovakvi i onakvi", a ona je kao zlaaatan prodavac

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Danka, vjerujm ti da si imala neugodno iskustvo, no, stvarno je rijetkost u Lidlu doživjeti nešto takvo.

Meni su prodavaci i blagajnici uvijek bili ljubazni, nikad nisam imala loše iskustvo.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ma znam, nisam zeljela trolati po temi, istina je da u Lidlu ima stvari koje se ne mogu kupiti u drugim ducanima, i zato je ova tema zanimljiva i korisna. Isprike na uletu, bila sam pod dojmom.

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam si danas kupila novo sjedalo za bicikl! Već je smontirano i isprobano i suuuuper je!
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_15142.htm

Fakat funkcionira fora sa pumpanjem i baš je udoban.
    Uzela sam si i jedne gaćice za bicikliranje (imaju kao neki uložak mekani)....

Baš sam zadovoljna!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Karta svijeta, plastificirana, ogromna, 22 kn

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Karta svijeta, plastificirana, ogromna, 22 kn
    Gdje, kakva, jel to za staviti na stol, koje su dimenzije? daj neki link

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dimenzije 105x132, za zid je (dobiješ čak i 6 pribadača uz nju). Nije onako "pojastučena" kakve su one za stol, ali je nepoderiva. S političkim zemljovidom (nazivi svih zemalja).
    Oduševljena sam, takvu tražim po turbo limačima već mjesecima, bila sam za nju spremna dati barem 5 puta toliko novaca.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a evo i link

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_15226.htm

zaboravila sam reći da su na karti i sve zastave svijeta

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A imam takvu, te su akviziteri po školi prodavali, ja trebam baš tu 'pojastučenu' za na stol, ali nisam to nigdje vidjela

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    a evo i link

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_15226.htm

zaboravila sam reći da su na karti i sve zastave svijeta
    angie, hvala ti za ovo. kupila, danas, obje!

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

evo i mojih dojmova,
    +
    slatkiši, keksi, čokolada sa kikirikijem (kako se samo ovoga nitko prije nije sijetio??)
    instant kava, njihova "cedevita", sirupi za razrijeđivanje (onaj od višnje maraske njam, njam)
    sok od kruške
    njhova nutela
    wc papir, rola papira za kuhinju
    prašak za veš
    sredstva za čišćenje
    vlažne maramice
    sladoledi

- (ono što više neću kupiti)
    mlijeko i tonik za lice (grozno peče za oči)
    britvice za brijanje

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jučer bila u Lidlu i stojim pred tjesteninom. Treba mi, a ne vidim Barillu, niti bilo što iole "poznato".
    I mislim si" aj, nemoj biti snob, pa možeš probati i to ljudi kupuju..."

I kupim pužiće Gardis.

Cure, ni slučajno!

Sad ih kuhala, raspali se svi u sitne tvrde komadiće,a nisu ni napola kuhani.Voda je žuta kao da sam napoj kuhala. Užas.

Rok trajanja je u redu.

Događalo se da mi je tjestenina ljepljiva,premekana itd...ali ovo...nikad.

rousso avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Broj 1. Slatkiši!!
    Sredstva za čišćenje, maslac, peciva, sladoled...bila sam skeptična u početku, više ne - stvarno se isplati
    Vjerujem da se zna zalomiti jedna neljubazna prodavačica, ali nije problem kad se radi o JEDNOJ. U Konzumu su skoro sve takve...i jaaako im je teško raditi svoj posao :-l

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Rosa, i meni je ta tjestenina postala koma! Prije je bila super, a odjednom se sva raspadne, a da nije do kraja ni kuhana :/ I mi ju od tada izbjegavamo.

Ja moram pohvaliti svježi kvasac iz Lidla. Već tjednima ga koristim. Manji je od Digo kvasca, a potpuno isti učinak ima. 2 kvasca dođu 1.75kn a Digo još nisam vidjela ispod 2.5kn jednu kockicu, pa si vi sračunajte Pogotovo ako kvasac koristite često kao ja- nabere se toga

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kod te tjestenine je bitno da ne kuha na jakoj vatri, dakle cim se stavi u vodu odmah se jacina vatre mora staviti na minimum.
    Ja cak smanjim jacinu i prije nego stavim tjesteninu u vodu

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ajoj, a ja baš svu tjesteninu ostavim na najjačoj vatri dok ne provrije ponovno voda! Hvala ti što si mi rekla! Baš ću kupiti jednu za probu!

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam u Lidlu najviše oduševljena njihovim knedlama od šljiva s cimetom, sirup-sokom višnja maraška i što jedino tamo nalazim smoki bez kikirikija, onaj veliki samo kukuruzni, ogromna vrećica za 2,29 kn (ja taj obožavam).

Jel tko probao voćne jogurte pakirane u kanticama od pol kg (vanilija i jagoda)?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj BubaSanja prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u Lidlu najviše oduševljena njihovim knedlama od šljiva s cimetom, sirup-sokom višnja maraška i što jedino tamo nalazim smoki bez kikirikija, onaj veliki samo kukuruzni, ogromna vrećica za 2,29 kn (ja taj obožavam).

Jel tko probao voćne jogurte pakirane u kanticama od pol kg (vanilija i jagoda)?
    jooooj knedele su mljac!
    jednom smo ih nakupovali na akciji za 9,99kn
    Buba znaš li koje su cijene tih knedli?

probali smo sve voćne jogurte - meni su fini i kremasti - ako neki voćni desert!
    i obožavam one DIAT jogurte sa žitom!

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bobica prvotno napisa Vidi poruku
    jooooj knedele su mljac!
    jednom smo ih nakupovali na akciji za 9,99kn
    Buba znaš li koje su cijene tih knedli?

probali smo sve voćne jogurte - meni su fini i kremasti - ako neki voćni desert!
    i obožavam one DIAT jogurte sa žitom!
    Mislim da su knedle oko 20-ak kn.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ulje,sladoled,čoko namaz(nešto kao nutela),čips,pelat.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj BubaSanja prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da su knedle oko 20-ak kn.
    mljac su mi a rijetko ih se sjetim - jer nemam baš mjesta u ledenici

kiki05 - kako se zove taj namaz - već g aje netko spominjao ali ja tamo vidim više tih namaza pa ne znam koji je taj hvaljeni NUtella -like!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mislim da se zove Choco Nussa ili tako nešta. Mi ga jednom kupili i stvarno je ok, ali Nutelle uvijek nadobivamo iz Njemačke pa se onda i prepustimo njoj hehe

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne bih preporučila majonezu.Propala mi francuska.
    Probala sam choko nussu,ali se opet vraćam okusu svog djetinjstva-eurokremu(on mi je bolji i od nuttele).
    Kvasac suvi,pecivo-super!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nama su sve majoneze u Lidlu savršene! Ne kužim zašto ti je propala francuska :/ Šta tu ima propasti?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je propala isto francuska jer je majoneza krcata šećera ( ona u vrećici ).
    Šećera ( previše ) ima i u njihovoj cikli , a bome i u kiselim krastavcima.
    Tako da je to ustvari slatko a ne kiselo.
    Knedle , onako , punjenje mi se sviđa , ali tijesto je od samog brašna , nije krumpirovo.
    Meni je žao što nemaju više rice pudinga i potato wedges.
    Sredstva za čišćenje su mi ok , ali ne i detergent i omekšivač.
    Uvijek imaju muških , klasičnih , pamučnih čarapa po 5 kn.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Choco Nussa
    je točno tako se zove, ima ZELENI čep i u staklenci je, pišem zato jer ima još nekoliko sličnih namaza

ono sredstvo za mrlje u spreju, prije pranja se našprica je naj naj. čak mi je i mrlju od kave na bijeloj fasadi! skinuo :lol

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je žao što nemaju više rice pudinga i potato wedges.
    Moji nikad prežaljeni potato wedges...

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam neki dan kupila onaj njihov W5 ili tak nekaj deterdent za sude u pakiranju 1,5 litra.odlican mi je.opere inox tak da neostaju nikakve flekice ni mrljice.jedino ima miris bas po nekoj kemikaliji.ali nesmeta mi.mislim da je kostao 7 kn.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imaju ono presavršan detergent za suđe od 0.5 l
    neki ultraturbomega koncentrat
    ali moraš ga staviti samo kap i to razmutiti u vodi , ako staviš direkt na posuđe , nikako isprati

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

je točno tako se zove, ima ZELENI čep i u staklenci je, pišem zato jer ima još nekoliko sličnih namaza

ono sredstvo za mrlje u spreju, prije pranja se našprica je naj naj. čak mi je i mrlju od kave na bijeloj fasadi! skinuo :lol
    meni to sredstvo ništa ne skida fleke a puno ljudi hvali...nemam pojma u čem je štos

maramice od naranče za svakodnevnu uporabu u kućanstvu su mi super + super miriše
    Posljednje uređivanje od pužić : 23.09.2010. at 14:07

anita_m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    meni to sredstvo ništa ne skida fleke a puno ljudi hvali...nemam pojma u čem je štos

maramice od naranče za svakodnevnu uporabu u kućanstvu su mi super + super miriše
    kako se zove to sredstvo?
    i kakve su to maramice ?
    (smajlić koji pojma nema)

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Dalmatinka, baš tu majonezu u vrećici nisam probala Ona neka u tubi i neka u boci su mi super.

A to za krastavce, ciklu, paprike i kiselinu općenito je živa istina! Meni je sve to koma i ne mogu jesti koliko je slatko! Ali kaže MM da je to tipično njemački i za njih potpuno normalno, a meni je kiselina da bude kisela, a ne slatka

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj linolina prvotno napisa Vidi poruku
    njihov grudnjak za dojenje je najbolji koji imam
    od 14.10. je u ponudi za 39.90 kn

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Za puzzloljupce, danas je u velikoj kutiji 20 sličica po 44kn - ima ih od 9, 12, 18, 3x20, 3x48 i 1x60 kom. Sljedećih dana neću ni primijetiti da mi je malena u kući .

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Danas odem na akciju kupit dječje hulahopke (štramplice) i u 10.00 več sve razgrabljeno!

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Danas odem na akciju kupit dječje hulahopke (štramplice) i u 10.00 več sve razgrabljeno!
    Uopće me ne čudi, kad bliže pola 9 kad idemo na posao prolazim autom pored Lidla, četvrtkom je parkiralište krcato automobilima (to je manje od pola sata nakon otvaranja... tako da očito neki već stoje u redu kad se otvara trgovina u 8 ujutro

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a ja u 8 30 i ne nađem ni jedne majice.

hulahopke su bile termo, što isto nigdje nije pisalo.
    ja sam uzela dvoje 110/116 i kad sam ih izvadila ove druge su očito veće za 10 cm, a na njima piše ista veličina!

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa Vidi poruku
    Kod te tjestenine je bitno da ne kuha na jakoj vatri, dakle cim se stavi u vodu odmah se jacina vatre mora staviti na minimum.
    Ja cak smanjim jacinu i prije nego stavim tjesteninu u vodu
    E, to sam i ja nekidan tek otkrila...tako se odlično skuha, a inače sam kuhala da kipi i uvijek je bila užas!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    a ja u 8 30 i ne nađem ni jedne majice.

hulahopke su bile termo, što isto nigdje nije pisalo.
    ja sam uzela dvoje 110/116 i kad sam ih izvadila ove druge su očito veće za 10 cm, a na njima piše ista veličina!
    Ma ja nisam našla ni termo ni obične, jedan jedini par tih običnih je bio 62/68. Baš sam se iživcirala. A da ne govorim da ljudi otvaraju pakiranja pa valjda maznu po jedna-dva bodija, ili piđamice. Pola toga povađeno, cipele na sve strane, stvarno borba na goli život!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •