Pokazuje rezultate 1 do 50 od 157

Tema: kada ste uspjele skuhati ručak....?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    meni je ova rečenica puno rekla i o tebi i o tvom djetetu i mislim da je ipak stvar organizacije i kako se čovjek postavi ne samo prema djetetu nego i u životu općenito.

ne razumijem što ovo znači. stvarno
    sikapika, ključić i tajuska vidim da smo na istoj valnoj duljini i da se kužimo. sikapika pokušat ću uvesti neke od tvojih ideja i vjerujem da će upaliti. ma zapravo mislim da je trenutni problem u tome što je u fazi prije prohodavanja pa nikako ne želi sjediti, a bome nije ni stabilan na nogama, niti puže...pa je zapravo u opasnoj fazi. sling i maramu nikad nije prihvatio. sjedenje u hranilici kako kad. inače, bio je super mjesec dana kad je prosjedio. toliko je bio oduševljen tom novom vještinom da sam ga samo trebala pustiti da sjedi i sve bi stigla. a za one koji objašnjavaju ovaj dio o organizaciji podsjetit ću da je moje pitanje bilo kada ste u miru, bez grča skuhale ručak?
    dakle, ne kada ste skuhale ručak. to i ja radim usprkos svojoj 'neorganiziranosti' nego kada niste morale brinuti o tome hoće li dijete razbiti glavu, slušati urlanje jer ste ga spustile u hranili između pećenja dva odreska i slične nestašluke

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
    a za one koji objašnjavaju ovaj dio o organizaciji podsjetit ću da je moje pitanje bilo kada ste u miru, bez grča skuhale ručak?
    u miru baš i ne, ali bez grča da većinu vremena
    prostorije, oštri rubovi, utičnice, kablovi etc. sve dobro osigurano, a po prirodi nisam zgrčena osoba što se naravno reflektira i na dijete pa nam je svima nekako lakše

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

dakle, ne kada ste skuhale ručak. to i ja radim usprkos svojoj 'neorganiziranosti' nego kada niste morale brinuti o tome hoće li dijete razbiti glavu, slušati urlanje jer ste ga spustile u hranili između pećenja dva odreska i slične nestašluke
    razbiti glavu nema gdje, a na ovo drugo ne bih znala odgovor, moje dijete ne urla

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    razbiti glavu nema gdje, a na ovo drugo ne bih znala odgovor, moje dijete ne urla
    shvatila sam ti si super i tvoje dijete je super i nikad ne plače. i vi nemate problema kao neki obični pučani poput mene. baš bih vas voljela upoznati pa ako ste iz zg-a imate poziv na kavu

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

sirius ova ideja sa spužvama je mrak i za vikend se bacam u sklapanje vježbališta. poslušala sam tvoj savjet i strpala danas kostu u hranilicu, otvorila mu ladicu s vrećicama, folijom, krpama i poklopcima i skuhala i čak ispakla kolač dok je on jedan po jedan predmet bacao van. na kraju sam sve lijepo složila dok se on nabacivao s djelovima sterilizatora (koji ionako ne koristim) i svi sretni )

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sirius ova ideja sa spužvama je mrak i za vikend se bacam u sklapanje vježbališta. poslušala sam tvoj savjet i strpala danas kostu u hranilicu, otvorila mu ladicu s vrećicama, folijom, krpama i poklopcima i skuhala i čak ispakla kolač dok je on jedan po jedan predmet bacao van. na kraju sam sve lijepo složila dok se on nabacivao s djelovima sterilizatora (koji ionako ne koristim) i svi sretni )
    Eto vidiš , samo treba upotrebiti maštu kako da dijete napravi nered.
    Kad mu dojadi izbacivanje sadržaja iz ladice , samo u nju ubaci druge stvari .
    Super je stvar ako imate još i francuski prozor , tada može gledati kroz njega na cestu ili se čak dovikivati sa susjedima, ako je otvoren. Mi smo ga osim ograde bili ogradili i gustom mrežom da se on slučajno ne bi provukao između rešetki ili bacao stvari.
    Posljednje uređivanje od sirius : 27.08.2010. at 20:02

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •