ne razumijem što ovo znači. stvarno
sikapika, ključić i tajuska vidim da smo na istoj valnoj duljinii da se kužimo. sikapika pokušat ću uvesti neke od tvojih ideja i vjerujem da će upaliti. ma zapravo mislim da je trenutni problem u tome što je u fazi prije prohodavanja pa nikako ne želi sjediti, a bome nije ni stabilan na nogama, niti puže...pa je zapravo u opasnoj fazi. sling i maramu nikad nije prihvatio. sjedenje u hranilici kako kad. inače, bio je super mjesec dana kad je prosjedio. toliko je bio oduševljen tom novom vještinom da sam ga samo trebala pustiti da sjedi i sve bi stigla. a za one koji objašnjavaju ovaj dio o organizaciji podsjetit ću da je moje pitanje bilo kada ste u miru, bez grča skuhale ručak?
dakle, ne kada ste skuhale ručak. to i ja radim usprkos svojoj 'neorganiziranosti' nego kada niste morale brinuti o tome hoće li dijete razbiti glavu, slušati urlanje jer ste ga spustile u hranili između pećenja dva odreska i slične nestašluke

i da se kužimo. sikapika pokušat ću uvesti neke od tvojih ideja i vjerujem da će upaliti. ma zapravo mislim da je trenutni problem u tome što je u fazi prije prohodavanja pa nikako ne želi sjediti, a bome nije ni stabilan na nogama, niti puže...pa je zapravo u opasnoj fazi. sling i maramu nikad nije prihvatio. sjedenje u hranilici kako kad. inače, bio je super mjesec dana kad je prosjedio. toliko je bio oduševljen tom novom vještinom da sam ga samo trebala pustiti da sjedi i sve bi stigla. a za one koji objašnjavaju ovaj dio o organizaciji podsjetit ću da je moje pitanje bilo kada ste u miru, bez grča skuhale ručak?
Odgovori s citatom