Pokazuje rezultate 1 do 50 od 157

Tema: kada ste uspjele skuhati ručak....?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Sta cete ako vam i drugo bude "zahtjevno"?
    Hoce ovo prvo zahtjevno gladovati?

Ne pametujem Samo pokusavam predociti da nije sve u "zahtjevnoj" djeci. Puno toga je u nama.
    Uh moram priznati da me ovo malo naljutilo.
    Moja Jana je dijete koje zahtijeva pažnju 24h a prva 3 mj je urlala 24h, ne plakala nego urlala i po danu je spavala otprilike 3 puta po 10 min a po noći od 1-5.
    Osoba sam koja je navikla u životu raditi i to puno ( u trudnoći sam radila do zadnjeg dana i to po 10h dnevno), mrzim ovisiti o nekome i volim sve sama ali kad ne ide onda ne ide a pogotovo jer sam rodila hitnim carskim, izgubila jako puno krvi i s dijagnozom teške anemije. I skuhala sam ja ručak i to nakon 15 dana ali je mm čuvao malu pa smo dobili maramu i kuhali i peglali tako i danas osjećam posljedice svega toga.
    I danas kuham tako da ju ili mm čuva ili je u marami jer drugačije ne ide.
    I vjerujem da ako mi i drugo dijete bude zahtjevno da ovo prvo neće gladovati ali ću puno spremnije prihvatiti pomoć a ne osjećati grižnju savijesti jer ne mogu sve sama. A ovakvi i slični komentari (npr starijih žena koje su mi govorile kako njima nitko nije pomagao i kako su morale sve same) su uzrokovali da se osjećam nesposobnom.
    Dakle u ova 4 i pol mj još ništa nisam u miru napravila a mislim da još dugo niti neću.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    A ovakvi i slični komentari (npr starijih žena koje su mi govorile kako njima nitko nije pomagao i kako su morale sve same) su uzrokovali da se osjećam nesposobnom.
    Ja sam napisala svoj primjer gdje sam bila uvjerena da je moje prvo dijete zahtjevno, dok se nije rodilo drugo.
    Ti najbolje znaš kakvo je tvoje dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •