Pokazuje rezultate 1 do 50 od 157

Tema: kada ste uspjele skuhati ručak....?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

[QUOTE=Mater Studiorum;1693019]Ja ništa u biti i ne radim... i sve bez grča! QUOTE]

kraljice ))

iako imam samo jednu dijete, mislim da se svi moramo složiti da nisu sva djeca ista. neki dan sam sjedila na kavi s prijateljicom koja ima bebu mlađu 5 dana od mog Koste i to je potpuno druga priča. Njen sin je mirno sjedio u kolicima i promatrao svijet oko sebe. Moj sin je sisao, po skakao po stolici dok sam ga ja držala, pa pokušao sve srušiti sa stola pa sam ga stavila da sjedi na travi kraj našeg stola pa je pokušao žvakati djetelinu. 30 sekundi je uživao u igranju sa zemljom, a onda ju je pokušao staviti u usta. pa je htio puzati, pa je htio gurati psu sa susjednog stola prste u oči....I ne, ne mislim da sam ja kriva za to jer ga nisam mogla s 8,5 mjeseci tako 'odgojiti'. Da ne pričam o mržnji prema kolicima, buđenju svakih sat vremena noću (i sisanja), intenzivnoj želji da se ozljedi gdje god da ga stavim Na kraju te kave moja me prijateljica pitala: stižeš li ti išta kraj njega? i što je najsmješnije stižem, ali uz kojekakve akcije i improvizacije. I u grču. I mene ljute komentari 'iskusnijih' mama koje su kao sve super i sve mogu jer imanje djeteta je jako velik posao. I mislim da se tu slažemo sve. Prije djeteta sam imala svaki dan skuhano, stan ko apoteku, a radila sam i po 12 sati. Na porodiljni sam otišla 10 dana prije termina poroda pa ne mislim da sam ljenčina i neorganizirana žena. sada sam sretna kad ne jedem sendvič i kad u stanu nema paučine. A peglanje je za mene SF i hvala Bogu da postoje peglaone

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin je sisao, po skakao po stolici dok sam ga ja držala, pa pokušao sve srušiti sa stola pa sam ga stavila da sjedi na travi kraj našeg stola pa je pokušao žvakati djetelinu. 30 sekundi je uživao u igranju sa zemljom, a onda ju je pokušao staviti u usta. pa je htio puzati, pa je htio gurati psu sa susjednog stola prste u oči...

poznato
    tako ja s M. izađem van, u trokolici (guralici), a jedna baka svoju malu vozi u kolicima... moja divlja, skače, galami, pokušava se ustati, izaći..., a ova mala mirno sjedi i gleda ovog mog klauna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •