Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
Pa recimo zato što ima nesposobnih sestara koje pikaju pet puta dok ne uspiju, i nakon toga imaš dijete koje urla kad vidi doktora na deset metara. Bez obzira na roditelje koji su navikli pa ne rade nikakve mise (a navikli su i na to da su za sve oni krivi).
X
samo da potpišem...nije uvijek ni problem u sestrama već i u dječiji venama...

ja kad sam ležala u Petrovoj žena mi je 10 puta pokušala uvesti kanilu dok mi je druga to napravila od prve...ova me je toliko izmrcvarila da sam ja sama ne morate mi vjerovata počela bockati po sebi da joj pomognem jer me je cijelu iskasapila....a za muževog malog bratića koji doslovno živi u bolnici i do 2g života je prošao operacija, anestezija, puntiranja mišića....čija mama ne pravi misu oko ničega jer je na sve oguglala i nije od onih koje pametkuju doktorima.....na rabru malog apsolutno iskasape svaki put, mada ih je zadnji put upozorila da mu je problem naći venu i da mu odmah izvade iz glave...oni su djete bole 30 min....to stvarno nije humano...da iz prsta boli i to kada stiska ali ja bi rađe da ona vrišti 1 min zbog rupice na prstu nego da ima traumu nakon 20 uboda i 30 minuta vrištanja...trebam li spomenuti da su "potrgale,zarezale venu" neznam kako se to kaže....

cure hvala svima na savjetima, znači prvo alergologu...možete li preporučiti kojeg?