Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4557

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa recimo zato što ima nesposobnih sestara koje pikaju pet puta dok ne uspiju, i nakon toga imaš dijete koje urla kad vidi doktora na deset metara. Bez obzira na roditelje koji su navikli pa ne rade nikakve mise (a navikli su i na to da su za sve oni krivi).
    X
    samo da potpišem...nije uvijek ni problem u sestrama već i u dječiji venama...

ja kad sam ležala u Petrovoj žena mi je 10 puta pokušala uvesti kanilu dok mi je druga to napravila od prve...ova me je toliko izmrcvarila da sam ja sama ne morate mi vjerovata počela bockati po sebi da joj pomognem jer me je cijelu iskasapila....a za muževog malog bratića koji doslovno živi u bolnici i do 2g života je prošao operacija, anestezija, puntiranja mišića....čija mama ne pravi misu oko ničega jer je na sve oguglala i nije od onih koje pametkuju doktorima.....na rabru malog apsolutno iskasape svaki put, mada ih je zadnji put upozorila da mu je problem naći venu i da mu odmah izvade iz glave...oni su djete bole 30 min....to stvarno nije humano...da iz prsta boli i to kada stiska ali ja bi rađe da ona vrišti 1 min zbog rupice na prstu nego da ima traumu nakon 20 uboda i 30 minuta vrištanja...trebam li spomenuti da su "potrgale,zarezale venu" neznam kako se to kaže....

cure hvala svima na savjetima, znači prvo alergologu...možete li preporučiti kojeg?

sammy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    X
    samo da potpišem...nije uvijek ni problem u sestrama već i u dječiji venama...
    X
    meni strašno pucaju vene, pogode iz prve, ali recimo kad sam primala infuziju strava, svaki dan novo bockanje jer pukne vena. A kod E isto tako slabe vene pa su ju izbockali dok je ležala u bolnici....

Evo nas s mora i strava na moru 15 dana milina AD se smirio, bronhitis, kašalj 0 bodova i onda šok, cijeli vikend tempica visoka preko 38,5, pa sve do čak 40. Mislim da je temp. dobila još u putu. U ponedjeljak kod pedice hropci obostrano opet šok budući da ona uopće ne kašlje, a i čujno diše jedino kad spava i to se tako slabo čuje da MM ništa i ne čuje.
    E sad da li ste vi imale tako nešto? Sad je pod antibioticima i kontrola za 7 dana.

Danas vadile krv za specifične IgE ove razno razne i nalaz će nam doći kući tek za nekih 1,5 do 2 mjeseca. Miškica mala uopće se nije derala i bacala samo je tužno stenjala dok su joj vadili krv pune dvije epruvete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •