Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da se i ja malo javim, spremam se gore kroz kojih desetak dana ..
    malo sam zbunjena i ne znam što da napravim..
    MM me je nagovorio da provjerim opet štitnjaču, kakva je situacija. I tako došao nalaz a ja skoro u nesvijet pala(TSH porastao na 3.8, anti -TG 669,6 a anti-TPO 496,6) i imala sam namjeru se naručiti na Rebro kod dr. Kusačić Kune da se malo detaljnije pozabavi štitnjačom (prvi slobodni termin je tek 24.01.2011.- i opet pala u nesvijest..)

U dilemi sam dali da odlaske na VV obustavim dok štitnjaču ne stavim pod kontrolu ili da to sve guram parelelno..
    dr.A mi je spomenuo da antitjela vrlo moguće sprečavaju implataciju ..

zapravo morat ću sama sa sobom sjesti i promozgati što bi bilo najbolje..

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Da se i ja malo javim, spremam se gore kroz kojih desetak dana ..
    malo sam zbunjena i ne znam što da napravim..
    MM me je nagovorio da provjerim opet štitnjaču, kakva je situacija. I tako došao nalaz a ja skoro u nesvijet pala(TSH porastao na 3.8, anti -TG 669,6 a anti-TPO 496,6) i imala sam namjeru se naručiti na Rebro kod dr. Kusačić Kune da se malo detaljnije pozabavi štitnjačom (prvi slobodni termin je tek 24.01.2011.- i opet pala u nesvijest..)

U dilemi sam dali da odlaske na VV obustavim dok štitnjaču ne stavim pod kontrolu ili da to sve guram parelelno..
    dr.A mi je spomenuo da antitjela vrlo moguće sprečavaju implataciju ..

zapravo morat ću sama sa sobom sjesti i promozgati što bi bilo najbolje..

Draga Šiškice!

Navela bih ti moje iskustvo sa sličnim problemom...Naime je imam pozitivna anti dDNA pt,a ranije i anti TPO.kako sam na terapiji kortikosterodima rekli su mi da to može imati utjecaj(dakle sve navedeno i pt i terapija) na implantaciju,oplodnju...U 6.mj sam bila u stimuliranom postupku za vrijeme kojeg mi je dr.smanjio dozu lijeka. Wrong!!!!!!!! Od onda se nemogu fizički oporaviti..Pa ti skrušeno preporučujem da ne ostavljaš samo na ginekologu konačnu odluku o samom postupku,neka te spec.koji te vodi pod osnovnom dg. procijeni možeš li proći kroz sve ovo..Ja sam dobila jezikovu juhu od reumatologa (a žena je u pravu) jer ako organizam nije spreman i doveden u remisiju samo si produžavamo agoniju vjerujući da će sve ispasti dobro..A netko dijete treba i nositi 9 mj,a onda i brinuti se za njega...Ja čekam oporavak,a zatim prirodnjak..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •