Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Philipa, Šiškica ima zasad samo pozitivna antitijela na štitnjaču, i ona najčešće ostaju pozitivna, bez obzira na eventualnu terapiju, tu ne treba čekati remisiju. Tvoj pozitivan anti-dsDNA upućuje na autoimunu bolest i zahtijeva imunologa i terapiju kortikosteroidima, a za štitnjaču bi trebao dati mišljenje endokrinolog koji ima malo uvida u MPO.

Pinky, ta sprdačina od provedbe zakona osobito dolazi do izražaja u klinici u kojoj jedan dr. traži pp savjetovanje za stare pacijente, a drugi ne, bez obzira na razloge. Ni meni na VV ne treba savjetovanje, ali kad želim prijeći u Vili, treba mi Zato na kraju ne idem nigdje.

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Philipa, Šiškica ima zasad samo pozitivna antitijela na štitnjaču, i ona najčešće ostaju pozitivna, bez obzira na eventualnu terapiju, tu ne treba čekati remisiju. Tvoj pozitivan anti-dsDNA upućuje na autoimunu bolest i zahtijeva imunologa i terapiju kortikosteroidima, a za štitnjaču bi trebao dati mišljenje endokrinolog koji ima malo uvida u MPO.

Pinky, ta sprdačina od provedbe zakona osobito dolazi do izražaja u klinici u kojoj jedan dr. traži pp savjetovanje za stare pacijente, a drugi ne, bez obzira na razloge. Ni meni na VV ne treba savjetovanje, ali kad želim prijeći u Vili, treba mi Zato na kraju ne idem nigdje.
    Vikki,moja sestra je imala pozitivna antitijela samo na štitnjaču i dobila je imunosupresivnu terapiju..sada godinama ništa ne koristi i protutijela su negativna..Samo sam htjela napomenuti da se savjetuje s nekim osim MPO liječnika jer oni o ovakvim situacijama neznaju ništa konkretno..a protutijela bilo koje vrste upućuju na autoimuno zbivanje koje se mora kontrolirati i po potrebi liječiti..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •