Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    nataša, ništa od toga s VVa ti ne treba, prošlo je dosta godina ionako i doktor će ionako tražiti sve novo. Tako je bar meni bilo kad sam došla u Vinogradsku, nije mi htio priznati čak niti markere na hepatitis i HIV rađenih prije postupka na VV-u pa smo i to trebali ponavljati (iako sam mu priložila te nalaze)
    Uobičajeno je da se markeri na hepatitis i HIV ponavljaju, mislim svakih godinu dana, jer, teoretski, u proteklih godinu dana mogla si se zaraziti s HIV-om i hepatitisom (ne dao Bog, of kors). To traže sve klinike vani, mislim da to negdje u ESHRE smjernicama mora pisat - to dokad "vrijede" ti specifični nalazi.

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Uobičajeno je da se markeri na hepatitis i HIV ponavljaju, mislim svakih godinu dana, jer, teoretski, u proteklih godinu dana mogla si se zaraziti s HIV-om i hepatitisom (ne dao Bog, of kors). To traže sve klinike vani, mislim da to negdje u ESHRE smjernicama mora pisat - to dokad "vrijede" ti specifični nalazi.
    Meni je u uputama za Mb pisalo da ne smiju biti stariji od 10 mjeseci. Ali mislim da priznaju i one koji su unutar godine dana starosti.
    Posljednje uređivanje od Gabi : 22.09.2010. at 09:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •