ina7 mislim da ti potvrde vrijede i u drugim klinikama..
I ne znam zašto ne bi mogla podići svoj karton (ili ga iskopirati)..
ina7 mislim da ti potvrde vrijede i u drugim klinikama..
I ne znam zašto ne bi mogla podići svoj karton (ili ga iskopirati)..
Mislim da podići ne može, on ostaje u arhivi bolnice, može ga kopirati.
Misli da se pod odlaskom dr.A misli na selidbu u drugu ordinaciju, ordinaciju na "slavnom" Merkuru.
Oni su se spojili pa nema potrebe da je dislociran.
Potpomognuta na VV postaje Potpomognuta (u pravom smislu te riječi-hvala međedu) na Merkuru.
Ciao svima i puno sreće kamo god krenule
Mene Merkur više neće vidjeti... (baš me zanimaju Čanićevi rezultati sad kad nema podršku sa VV-a- možda mu Š. odradi koji transfer)
[QUOTE=Kadauna;1706459]pa nazovi doktora Alebića na mobitel i pitaj njega, šaljem ti broj na PP.[/QUOTE
jel bi i meni mogla poslati na pp broj mob. od dok. Alebica...
bila bi ti jako, jako zahvalna.......
pozzzz
Čitam i jednostavno ne mogu vjerovati...............zvala u utorak i sestra me naručila 21-og dana ciklusa(12.10) kod dr A,čak mi nije ni jednim riječju dala do znanja da nešto nije u redu.
Sve mi se čini da mi svoj prvi postupak na VV-u nećemo ni dočekati...
Puno sreće svima bez obzira za koju kliniku se odlučile
zamoljena sam od jedne forumašice koja je poslala upit u ministarstvo zdravstva u vezi stanja na vv-u
da stavim odgovor koji je dobila, ako smatram da ga treba staviti
ja smatram da vas ne treba zakinuti za nikakve informacije, a vi sami procijenite koliko su one istinite, upotrebljive i realne, a koliko su samo floskule i želja da se opet umiri svekoliko pučanstvo i smiri bunt
dakle, evo odgovora omiljene nam glasnogovornice omiljenog nam ministra:
U tijeku je rješavanje problema nastalih odlaskom dr. Lučingera s VV, kao i paralelno, spajanje VV s Merkurom (zbog čega će se problem kapaciteta lakše riješiti).
Ravnatelj, koji je osoba odgovorna za funkcioniranje ustanove, upozoren je na sadržaj dopisa, te je zamoljen da se postupak spajanja ivf odjela provede čim brže kako ne bi došlo do nepotrebnog zastoja u radu odjela.
S poštovanjem,
Zora Lažeta
Ja sam jučer dobila informaciju da će Lana raditi paralelke i dalje,što znači da će raditi na VV. No kako god bilo,ja sam se za sada odlučila probati u Sl,jer nemam živaca čekati rasplet događaja na VV,ako ću platiti već onda ću tamo gdje mi zakon pruža bar malo veću šansu.
Svima želim što prije novu priliku za majčinstvo..
Hay, cure ! Ima li netko broj mob. dr. Lučingera ? Molila bih da proslijedite ! Hvala !
arnea poslala sam ti pp
broj koji jaimam je 091
a ovdje je netko napisao i neki 095 broj..ne znam jel ga netko uspio dobiti na taj?
javlja se na 091
ja sam mu napisala mail, pa me odmah slijedeći dan zvao.
uglavnon, dogovorili smo se da ćemo na inseminaciju kod njega privatno.
ako nekog zanima cijena je 2000.00 +PDV
Posljednje uređivanje od azrijelka36 : 27.09.2010. at 09:39
ne znam jel bila info, VV je navodno zaposlio dva nova biologa, no postupci su odgođeni do daljnjega dok se ne izuče dovoljno.
Samo ću reći da od moja 4 IVF sam ostali trudna (al nažalost završilo spontanim) samo onaj put kad mi je Lana radila.
Sve cure što su zvale za narudžbu su naručene i rečeno im je da je dezinformacija da su postupci obustavljeni. Ni meni nije jasno, ja nisam zvala.
Ja sam trebala biti u postupku u 10. mjesecu, dobila protokol i nabavila sve lijekove. Zvala sam dr.A prosli tjedan i rekao je da se sve za sada prekida i da do sijecnja vjerojatno nece raditi postupke. Stvarno mi sad nije nista jasno.
možda je pritisak došao izravno iz ministarstva zbog naglog prestanka rada i zbog toga što se već o tome na veliko priča i zbog toga što je nekoliko upita išlo izravno na ministarstvo milinovića i gđu glasnogovornicu. MOžda je došlo naređenje da pod bilo koju cijenu moraju nastaviti raditi. Ako tko ima kakvih friških i provjerenih informacija neka javi obavezno.
postupci se rade, dolazi netko poznat umjesto lane, tajna je tko
Može se na prste nabrojati zagrebačke embriologe. 2 su na Duhu (i rade na još jednom mjestu i nisu oni), 2 su na Vinogradskoj (1 od njih je prešao nedavno sa VV), jedino ne znam tko je na Petrovoj.
Čini mi se da se ministar uplašio negativnog publiciteta opet, taman smo ga bili ostavili na miru neko vrijeme.
a što je s pacijentima dr L.? A ima nas? Nama ništa ne znači novi embriolog. Ili dva
ovo sam i ja čula
Od kada oni to rade. Ja prošli ponedjeljak zvala dr. A koji mi je rekao od daljnjega ništa neka nazovem u 01.2011g.I šta sada trebala u postupak u 10 mj. Najvjerovatnije idem sutra gore ujutro pa ću to provjeriti.
nana1976 jedva čekam nove informacije o stanju na VV
možda je i bolje curama koje nemaju internet, nisu znale šta se događa, nisu se nasekirale i sasvim normalno idu na naručeni pregled, a gle nas?! užas!!
mislim, ja sam uredno već u frugoj bolnici ikao imam dogovoren 21. dan da krenem i to u četvrtak!!!!!!!!! i šta da ja sad radim?! pa mislim stvarno.... poludiću!
jel koja cura u sl. situaciji?????'
Ja sam se danas narucila kod dr. A bez problema i odmah idem u postupak kao sta je bilo i dogovoreno![]()
Potpisujem Natašu u potpunosti, ispadamo frikuše...
Samo što je onda s pacijenticama dr L?
ma totalni kretenizam, ljuta sam ko pas! ne znam jel sam više ljuta na sebe, ili na milinovića, il na vv, il na vinogradsku koja me tako brzo primila!!kakav paradoks!!! pa sad vi meni recite do koje mjere zvučim nenormalnO!?
poptuno!!!
šta da sad radim?
zvaću sutra dr Alebića pa ću vidit šta će mi reći! ako lana ostaje još malo, bilo bi great, ali ako dođu neki mladi bilozi od kakvih sam pobjegla iz Osijeka koji mi je pedalj od kuće i odlučila ipak provesti 3,5 sata svaki put u autu za svaki pregled na VV, onda stvrano nisam ništa napravila!!!!!!!!!!!!!!!!
katastrofa!
ajd cure, ako neko šta sazna, nek odma javi, i ako nije za javno, nek šalje na pp, ako je neprovjereno ili traži diskreciju! mislim, vezano za bilologe!
a ja ću dotle bit nadrnada ko konj!(uz isprike konjima)
Idem preksutra gore i baš me zanima rasplet cijele priče..(mislila sam da se sve raspalo , da ću kopirati papire i preći u Vinogradsku) sad kad mi kaže krećete za deset dana s sprejanjem..prevrnut ću se šoka.naravno pozitivnog.. jer već sam si složila u glavi da nema šanse da idem u novi postupak do 3mj. 2011.