Stranica 12 od 75 PrviPrvi ... 210111213142262 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

drenjica, za supresiju dipherelyne amp. a za stimulaciju pričekam prvi uzv u Mb, te tada odlučim i kupim na licu mjesta jer sam imala jednu stimulaciju s Menopur amp. A ti ?

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samo da javim da se Suprefact injekcije ne miješaju već se iz jedne bočice svaki dan izvlači već pripremljena tekućina. Ne treba se držati u frižideru.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Da li mi netko moze reci kada mogu ocekivati otpusno pismo iz Maribora?

I jos me zanima kako se nakon neuspjelog postupka ponovo narucuje kod njih? Da li jednako kao i prvi put ili moza imaju neki sistem i sto se toga tice?

Ja sam otpusno dobila nakon mjesec dana, a sestra J. me pitala zelim li opt kada sam joj javila betu

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam javila negativnu betu i tražila novi termin mailom ali mi se još nitko nije javio...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ia30

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

[QUOTE=ina33;1712316]Koliko ti je godina i koja ti je dg, osim endom.? QUOTE]
    Imam 34 godine i bila sam u dugom protokolu, a mm ima dijagnozu asthenoteratozoospermija. Postupak je bio nakon ovog "prekrasnog" zakona. I da na VV sam bila kod dr. čije pacijentice po njegovom zahtjevu ne idu na razgovor s biologom, tako da objašnjenje za te 4 stanice nisam ni dobila drukčije od onog što sam dosad napisala. Ali nešto je u najmanju ruku bilo "čudno" da se tako izrazim ako razumiješ što mislim, jer nas je taj dan bilo 20-ak na punkciji u različitim protokolima i stimulacijama i baš ni jednoj nisu zamrzli ni jednu stanicu.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

arnea, na konzultacujama mi je prof. V. rekao da idemo s Menopurom, jer sam njega već koristila, a pretpostavljam i zbog mojih godina (39). Jedino ne znam što koristiti za supresiju s obzirom na godine, a do sada sam koristila samo Suprefact sprej pa bih molila savjet iskusnijih. Da li se Suprefact može davati i potkožno ili se mora isključivo i.m?

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    ia30
    X

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Izgleda da ja predvodim u petak s UZV! Ja sam u 15:15 tako da se samo mogu možda potrefiti da dudadudaduda ako dođe 15 min ranije!
    Sretno cure!!

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mare157 sretno, držim palčeve da sve bude super!!!!!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, ja obavila svoj 1.uzv kod nas u Viliju kod dr.R 29.9. (zadnji dan kontracepcije). Uglavnom, sve je o.k..
    Poslala sam sestri Jasni skeniran nalaz i slike UZV-a, rekla je da će mi do sutra javiti s koliko injekcija startam u ponedjeljak.
    Nekako sam sve bezvoljna i nimalo euforična ovaj put...prošlih nekoliko puta pred postupak uvijek me prala velika trema, uzbuđenje,nervoza - ne znam je li to utjecaj decapeptyla (prvi sam put na njima) ili sam sama po sebi bezvoljna
    Jel' i vas svaka nova injekcija decapep. boli sve više ? Ima da poludim kad u pon. krenem još i s gonalima...

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

U mailu od sestre J od 20.09.10 kad smo zapocele s Decapeptyl kaze se zadnja tableta 29.09.10 i da ce nakon tog doci m. Mi sutra ocekujemo info o koliko Gonala od ponedjeljka a ja jos nisam dobila m.
    *Negdje se kaze da Decepaptyl ide od 21dc a po protokolu za 10/10 ja sam pocela 12dc)!?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

BlaBla nisam je još ni ja dobila. Zadnji put stigla tek 4.dan od zadnje tablete i trajala 1 dan tako da se nadam da će sutra stići.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

drenjica, mislim da je decapeptyl najboljI za supresiju ili diphereliyn, po preporukama . A za Suprefact treba pisati na uputama kako se primjenjuje, mislim da ide potkožno !

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure, izgleda da sam ja prerano dobila M, u subotu poslijepodne. Hoće li to biti problem?

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj fresia prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, izgleda da sam ja prerano dobila M, u subotu poslijepodne. Hoće li to biti problem?
    nisi dobila prerano, obično cure dobivaju oko 2-3 dana nakon zadnje tablete ... neće ti to biti problem ...

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala nina
    Uvijek nešto brinem
    Sretno sutra svima na uzv, a vjerovatno se i vidimo!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel' i vas svaka nova injekcija decapep. boli sve više ? Ima da poludim kad u pon. krenem još i s gonalima...
    i mene ti boli svaka injekcija sve više i više i isto nisam nešto euforična za ovaj postupak...
    može biti da je to kombinacija svih tih hormona ...a možda se sve to lijepo poklopilo i sa ovim depresivnim vremenom vani ...
    bit će bolje kad se zahukta ...

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eh da, i kod mene je slična situacija što se tiče neraspoloženja i nervoze (a i vrijeme je bilo loše, prelaz godišnjih doba).
    A injekcije, kako koja. Nekad boli više, a nekada ne osjetim ništa. Nema pravila.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj fresia prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala nina
    Uvijek nešto brinem
    Sretno sutra svima na uzv, a vjerovatno se i vidimo!
    ma ja bi rado da sam ju dobila jučer ali nešto mi se ni danas ne sprema ...
    ako dobim sutra bit će mi stvarno lijepo na uzv....

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure, nije bezvoljnost zbog hormona, već suptrotno... nemate sada svojih hormona zbog supresije.... Proći će i to raspoloženje! Sretno1!!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure, pomaže ako se decapeptyl užasno sporo istiskuje, on dosta peče. Ono sporo sporo... da ti bude dosadno i pitaš se kad će više. Toliko sporo da to ni jedna medicinska ne bi tako jer bi požutila. Nervirajuće sporo, da pratiš kako tekućine nestaje milimetar po milimetar. Tad ništa ne boli. Svima sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

isto pomaže ako ga pola sata do 15 min izvadite prije iz frižidera tada ne boli uopće!

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Meni su danas ponovo poslali isti protokol i traže potvrdu da li smo u postupku. Enigma je dakle riješena. Nisu primili ni jedan mali koji sam poslala, iako mi nije jasno kako. Danas sam zvala na +386 31 577 101 i uključuje se sekretarica koja kaže da taj broj više ne postoji, a svi ostali brojevi su stalno bili zauzeti. Stvarno ću ispalit pa ja kao da pokušavam dobiti Novi Zeland.
    Sad sam poslala novi mail na obje adrese, a sutra ponovo telefoniranje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Aneri, ako ti kaže "številka ni dosegljiva" to ne znači da ne postoji, to je to kad izbacuje jer masu njih pokušava dobit.

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ne, baš kaže da je broj nepostojeći, ponovi i na engleskom i kaže da se nazovu informacije. Nadam se da ću ih sutra konačno dobiti.
    Sorry, cure što vas davim, tko o čemu ja o telefonu.
    Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Aneri, ako ti kaže "številka ni dosegljiva" to ne znači da ne postoji, to je to kad izbacuje jer masu njih pokušava dobit.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

aneri, samo napravi reply na taj mail koji su ti oni poslali, nema šanse da to ne dobiju

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj aneri prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su danas ponovo poslali isti protokol i traže potvrdu da li smo u postupku. Enigma je dakle riješena. Nisu primili ni jedan mali koji sam poslala, iako mi nije jasno kako. Danas sam zvala na +386 31 577 101 i uključuje se sekretarica koja kaže da taj broj više ne postoji, a svi ostali brojevi su stalno bili zauzeti. Stvarno ću ispalit pa ja kao da pokušavam dobiti Novi Zeland.
    Sad sam poslala novi mail na obje adrese, a sutra ponovo telefoniranje.
    ja sam prije tjedan dana dobila mail da im javim dali odustajem ako ne poslaće mi protokol mailom , još uvijek ništa ... ali mi je potvrdila da smo upisani za 11 mj.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

aneri sekretarica na tom broju ti tako kaže (broj se ne koristi) kada mobitel nije uključen. znači broj se koristi nego je stvar u tome da aparat sestra vjerojatno nije stigla uključiti. zovi na onaj drugi broj u mailu...tamo ćeš ih sigurno dobiti

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    aneri, samo napravi reply na taj mail koji su ti oni poslali, nema šanse da to ne dobiju
    ja sam im replayala da potvrđujem postupak ali poštom protokol nisam dobila, ti jesi?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

poštom?? Ne, dobila sam samo ovaj mailom. Mislim da ni ne šalju poštom.
    Ali mi je na svaki moj reply sestra Jasna odgovorila

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mislim da bi i poštom trebale dobiti, ma nema veze, možda više i ne šalju poštom. meni sestra nije odgovorila na mail al kad sam zvala da obavijestim kako sam počela piti kontrac. sve je bilo ok, pa pretpostavljam da je to to, samo nekom stigne odgovorit nekome ne

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Konačno sam je uspjela dobiti. Neki sasvim drugi broj pa ga pišem ovdje ako kome zatreba:+386 2 321 2490. Moram ovaj tjedan provjeriti prolaktin i ako je i dalje povišen na tablete, nadam se da neće biti.
    Usput danas idem s posla i slušam vijesti da su u Sloveniji u općem štrajku svi javni službenici, pa ako je logika ista kao i kod nas onda to obuhvaća i zdravstvo.

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Imam još jedno tehničko pitanje. Da li za postupak u Sloveniji, može moj doktor otvoriti bolovanje? Naime, radim u školi, pa imamo kolektivni godišnji tako da to ne mogu koristiti. Ima li netko slično iskustvo ili ideju kako da izmudrujem bolovanje, ako nemam zakonsko pravo?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Aneri, pitaj svoga liječnika opće prakse i pokaži svu liječničku dokumentaciju ili neka ti soc.ginekolog napravi prijedlog za bolovanje, i mislim da ne bi trebalo biti problema.

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav cure,prvi put se javljam na ovaj forum.ja sam u postupku trenutno za 10 mj.svim curama želim sretno i naravno da ovaj put bude onaj koji dugo čekamo!interesira me ako ima koja koja je bila u ponedjeljak 4.10. na UZ u Mariboru?kako je bilo?ja sam napravila uz kod nas 29.09.sestra J me nije stavila za 4.10. već je rekla da če mi javiti za sljedeći uz.kada vam je zakazan sljedeći uz?Hvala i sretno još jednom!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jesu oni još uvijek u štrajku?
    Aneri možeš do 3 tjedna bez komisje samo predoči dr. opće prakse dokumentaciju i ne bi trebalo biti problema

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dobrodošla vulkan!
    Takođe sam u postupku za 10.mjesec i bila sam juče na uz u Mariboru. Veoma su srdačni, brzi i efikasni, zaista odličan i uigran sistem, imam samo pozitivne utiske.
    Sljedeći uz je dogovoren 11.10, a sestra Jasna će ti javiti termin.
    Puno sreće ti želim!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Hvala fresia!!!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vulkan prvo dobrodošla i drago mi je da imamo još jednu istrijanku...
    ako mi možeš reći kod kojeg dr si odradila taj prvi uzv? u kojem gradu? može i na pp...tnx!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

30.09.2010. poslala sam dopis i nalaze za Maribor ... što mislite kada bi mogla očekivati nekakav odgovor od njih??

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jeste li imale glavobolje (s budenjem) od pocetka Gonala?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    30.09.2010. poslala sam dopis i nalaze za Maribor ... što mislite kada bi mogla očekivati nekakav odgovor od njih??
    Ako se dobro sjecam u roku od 15-ak dana mozes ocekivati tipski odgovor da su zaprimili tvoju postu i da su te uvrstili na listu cekanja....
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 06.10.2010. at 14:17

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj BlaBla123 prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste li imale glavobolje (s budenjem) od pocetka Gonala?
    Ne mogu vjerovati, ali nisam. Imala sam ih kod uzimanja Logesta, a sad je po tom pitanju ok. Zato imam nalete vručine i vrtoglavice ali ništa strašno, još ne padam po podu!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

mravak ja ti nebi znala jer smo se mi prvo naručili na konzultacije i odnjeli im sve nalaz. Nadam se da ćeš dobiti uskoro odgovor jer nije ni gore situacija i komunikacija savršena obzirom na štrajk. Naoružaj se strpljenjem.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

mare157 naučila sam se strpljenju u našoj čekaoni.... strpljen spašen!! ... A tebi želim 2 kuckava srca!

Nisam se previše zanimala za taj štrajk... ali kakve veze ima taj štrajk kada idemo privatno??

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu vjerovati, ali nisam. Imala sam ih kod uzimanja Logesta, a sad je po tom pitanju ok. Zato imam nalete vručine i vrtoglavice ali ništa strašno, još ne padam po podu!
    Mare,
    Imene je Logest udavio:glavobolje skoro svaki dan izuzev prvog tjedna uzimanja. Inace prava je rijetkost da me boli glava. Sad, kontam, slucajnost je to od 04.10 da me boli glava ali sjetih se od tad je krenuo Gonal.

fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nemam glavobolje od gonala, ali imam nalete vrućine i vrtoglavice kao mare i još dodatno mučninu i grčeve u stomaku

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav Loks!znači ima nas još istrijanki?evo ja sam radila uz kod dr.štefanić-Poreč.oprosti ali neznam kako pisat na pp.danas sam dobila termin uz za 11.10.ja sam izabrala merional-dr.vlaisavljević je rekao da može.bili smo u mađarskoj po njih.nemam glavobolje ni valunge ali zato kod mene bue uvijek kašljanje !danas osječam napetost trbuha!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno seka 35

evo da ti se ja pridruzim aneri jer sam bila u Mariboru vec tri puta na umjetnoj oplodnji ,nazalost bez uspjeha ali ne odustajem jer gore je velika uspjesnos ,poznam dosta koje su bile samnom gore i sada su trudne!sto se tice protokola sigurno ces dobiti na vrijeme sve informacije ,jer su jako precizni i ne brini ,a svakako ti zelim srecu! ja takoder planiram ponovo gore u 11 mjesecu poz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •