Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4557

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gle ima ti kako sama kazes ocito alergiju, na to astmatski bronhitis ili spazmatski /spazam / i mislim da iz ovih stopa trebas ici na srebrnjak ili u klaicevu u alergolosku ili pulmolosku obradu jer mozda ima i astmu.
    mozes i privat u alergovitu, no nemoj mu davati supremin i sl lijekove za kasalj jer te lijekove ne bi smjeli astmaticari. njemu treba terapija stalna i to ne aeriusom i sl . pedijatrica neka ti da uputnicu za pregled i obradu, i izbaci aerius i sl. 2 tjedna prije pregleda.
    ventolin ako nisi davala na baby haler ili neki drugi volumatic ili inhalator kao da nisi ni dala .mozda nije astma ali ju vrlo lako moze dobiti ako nece adekvatno lijeciti virusno inducirane bronhoopstrukcije /spazmatske bronhitise koji se ne lijece ventolinom a solumedrol se daje u hitnim situacijama vec flixotidom /.

dakle , otidji na obradu a mozes na srebrnjak i bez uputnice na hitnu (mislim da je iza 16 )ili vikendom.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    njemu treba terapija stalna i to ne aeriusom i sl . pedijatrica neka ti da uputnicu za pregled i obradu, i izbaci aerius i sl. 2 tjedna prije pregleda.
    ventolin ako nisi davala na baby haler ili neki drugi volumatic ili inhalator kao da nisi ni dala .mozda nije astma ali ju vrlo lako moze dobiti ako nece adekvatno lijeciti virusno inducirane bronhoopstrukcije /spazmatske bronhitise koji se ne lijece ventolinom a solumedrol se daje u hitnim situacijama vec flixotidom /.
    hvala ti na odgovoru!
    aerius mu ne dajem više jer sam skužila da kad su počele ove jake kiše da nema ambrozije niti naših simptoma.
    kad je dobio spast.bronhitis, pedijatrica je rekla da kad se oporavi da će nas poslati na srebrnjak jer razvoj takvog bronhitisa može preći u astmu.
    kad se oporavio (ventolin smo inhalirali aerochamberom), pitala sam hoćemo li na srebrnjak, na što je ona rekla da bi pričekala, ako opet do ovoga dođe, da će nas onda slati. tako da sam i ja od toga odustala / posustala. inače je jako brižna pa nekako imam povjerenja u to što radi. sad si me štrecnula s tim da odem direkt na srebrnjak. naravno, nemam ništa protiv, ja sam za rješavanje situacije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •