Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Donosim vam friško izvješće, danas sam bila gore!
    Gužva, gužva i gužva! Dr.B na početku nije bio, dr.T je oko 8 morala na sastanak, pa su folikulometrije trajale skoro do 10 sati.
    Ja sam jako razočarana jer imam desno 1 folikul 10mm,a lijevo su napisali isto 1 13mm i nešto manjih koje nisu na papiru ni naznačili, što znači da su zanemarivi! Sve to nakon 12 dana decapeptyla i 6 dana na gonalu i to 3 dana po 3 gonala i 3 dana po 2 gonala. Od danas pola deca i 3 gonala, pa kontrola u srijedu. Baš sam jadna, jer mi se čini da su mi totalno promašili terapiju!! Prije kretanja u ovaj stimulirani sve sam nove nalaze napravila od hormona, pa na dalje ( po meni je sve u redu),ali nitko ih nije ni pogledao prije nego što su mi odredili terapiju!
    Kakva su vaša iskustva imali šanse da uopće na punciji bude ijedna stanica?
    I da, kada sam išla sa klomifenom pred AIH imala sam 4 folikula i to odlična! Kakva ironija.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj modesty4 prvotno napisa Vidi poruku
    Gužva, gužva i gužva! Dr.B na početku nije bio, dr.T je oko 8 morala na sastanak, pa su folikulometrije trajale skoro do 10 sati.
    Ja sam jako razočarana jer imam desno 1 folikul 10mm,a lijevo su napisali isto 1 13mm i nešto manjih koje nisu na papiru ni naznačili, što znači da su zanemarivi! Sve to nakon 12 dana decapeptyla i 6 dana na gonalu i to 3 dana po 3 gonala i 3 dana po 2 gonala. Od danas pola deca i 3 gonala, pa kontrola u srijedu. Baš sam jadna, jer mi se čini da su mi totalno promašili terapiju!! Prije kretanja u ovaj stimulirani sve sam nove nalaze napravila od hormona, pa na dalje ( po meni je sve u redu),ali nitko ih nije ni pogledao prije nego što su mi odredili terapiju!
    I da, kada sam išla sa klomifenom pred AIH imala sam 4 folikula i to odlična! Kakva ironija.
    Modesty .... glavu gore i nemoj gledati tako sve ironično .... znam da si se nadala velikom broju folikula .... ali jedan ti je ipak dovoljan da ostvari tvoj konačni cilj ... prema tome držim palčeve da sve bude ok

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

modesty, nemoj se uopće zamarati s brojem folikula...tako je i meni bilo dr. mi na folikumetriji rekao da ćemo imati 4-5 folikula kad ono...13komada!! skoro sam pala u nesvjest SRETNO

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj modesty4 prvotno napisa Vidi poruku
    ee pa vidjet cemo u srijedu vjerovatno ce ih tada upisat vise....ne mora znacit da ce biti samo ova dva, ako ima jos malih, narast ce,

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

modesty,ajde sve će biti ok...na kraju će ih biti zaman koliko treba
    linalena možeš donijeti ako dođeš u roku od sat vremena i da je kutijica na temperaturi tijela...
    pa mislim da to nije problem obaviti tamo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •