Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Koliko toga dijete od 25 mj. razumije?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

p.s. za sanju

mi smo se nagledali na dijagnostici nenormalno netalentiranih i krutih ljudi. i onda svi ti tikvani svoju nestrucnost svaljuju na dijete

slobodno toj zenturaci reeci kaj joj ide. ja sam znala prekidati testiranja, vrijedjati ih u pol testiranja ako mi se nije svidjalo sto rade i ako sam vidila da se mali zatvara. bez obzira ana to da li se mali razvija svojim tempom ili je stvarno nesto ti si ta koja se mora boriti za njega. jednostanvo moras momantalno reagirati kad ti se stisne u crijevima i instinkti jave da nesto tu ne funkcionira

vjeruj u sebe i signale koje ti salje tijelo i bori se

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    p.s. za sanju

mi smo se nagledali na dijagnostici nenormalno netalentiranih i krutih ljudi. i onda svi ti tikvani svoju nestrucnost svaljuju na dijete

slobodno toj zenturaci reeci kaj joj ide. ja sam znala prekidati testiranja, vrijedjati ih u pol testiranja ako mi se nije svidjalo sto rade i ako sam vidila da se mali zatvara. bez obzira ana to da li se mali razvija svojim tempom ili je stvarno nesto ti si ta koja se mora boriti za njega. jednostanvo moras momantalno reagirati kad ti se stisne u crijevima i instinkti jave da nesto tu ne funkcionira

vjeruj u sebe i signale koje ti salje tijelo i bori se
    potpisujem
    kao prvo, dijete je u nepoznatoj okolini, s nepoznatom osobom koja od njega nešto traži, bez igre, bez razumijevanja
    ma užas!
    neke odrasle osobe se ne mogu odmah prilagoditi situaciji, a ne tako malo dijete
    a što se tiče odustajanja, i moja lako odustaje, ne ljuti se, ne plače nego se jednostavno okrene nečem drugom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •