Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4557

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Za bisolex i slične dr. Frković mi je rekao da se isti rezultat dobije ako se pojačano hidrira dijete i da to najbolje razrijeđuje sluz..dakle navalite na voduu i čajeve u najvećoj količini.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Za bisolex i slične dr. Frković mi je rekao da se isti rezultat dobije ako se pojačano hidrira dijete i da to najbolje razrijeđuje sluz..dakle navalite na voduu i čajeve u najvećoj količini.

I nama je dr. F. preporučio kako ribica piše.
    Mi smo za tjedan dana na S. na redovnoj kontroli.
    Jesu li vama ukidali nešto od lijekova (mi smo na flixo + sing.) kada je dijete duži period ok.? Znači, samo su nas napale prehlade sa naznakama laring. ili bronhitisa koje smo doma uspjeli spriječiti.
    Koliki je vašoj djeci IgE (Ukupni)? Vidim iz ranijih postova da se spominje brojka od 5000 . Kod mog P. je oko 174! Nadam se da ćemo skoknuti i od Alergovite ovih dana da konačno napravimo testiranje na paletu alergena iz uzorka krvi! Kakvo je stanje vaše dječice kada su ove magle?

Ja sam nekako postala oprezna sa ovlaživačima. Jer, mom djetetu smeta vlaga i kako ovih dana non stop pada kiša, ili je oblačno, ne vidim smisla paliti inhalator. Možda ću ga i potpuno izbaciti iz upotrebe. To mi je jedno od pitanja za dr. F.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •