ja kad sam se naručivala tražila sam po vašoj preporuci Frkovića..pa probaj i ti....
hvala Vam na savjetima za inhalator...još razmišljam je li bolje uzeti inhalator ili ovlaživać prostora
mi smo laringitis prošli prvi dan s injekcijom, nekog kortikosereoid jer se doktor bojao, pošto je išao viken, poslije smo bili na Rinolanau, ali moja ga je mala u napadaju kašlja povraćala stalno......
je li tko bio na ovoj radionici http://www.poliklinika-nemetova.hr/default.aspx?id=142...moja mala nezna ispuhati nos...ovo ljeto ga je normalno ispuhivala ali sada samo puše zrak kroz usta...puna je sekreta a ne mogu je stalno držati na aspiraturu, nije zdravo a i ona vrišti svaki put i povraća pa je to mučenje...

. Kod mog P. je oko 174! Nadam se da ćemo skoknuti i od Alergovite ovih dana da konačno napravimo testiranje na paletu alergena iz uzorka krvi! Kakvo je stanje vaše dječice kada su ove magle? 

, ali jutros, je skoro povratila....nosić je bio pun, ali ni aspiratorom ništa nije išlo van.........
za poluditi
...i nije me briga šta dr. misle za te alt. metode. Ako vidiš da to nešto od toga odgovara djetetu, samo naprijed. ali što se inhalacija tiče, luna ima pravo. Za djecu kojoj smeta vlaga (moj sin npr.) obične inhalacije možda nisu dobre (ja ih koristim samo u stanju totalnog začepljenja, i onda u kombinaciji sa pulmicort-om, efedrinom, operilom ili sl.). On ima dijagnozu alerg. astme. Mi se trudimo biti što više na zraku i na selu, moru i sl. Kada curi nos, doma je opsadno stanje, tj. primjenjujem sve gore navedeno.