Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    zedra,tnx. Nastojat ću nekako doći do njega. I mi smo imali konzultacije prošli mjesec, ali tada nisam znala da se hydrosalpinx opet pojavio.
    Znači, tretirala si već jajovod? Pa zašto ga niste maknuli?

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav svima,imam pitanje! Naime danas mi je 5 dnt,imala sam blagu HS i svi su mi govorili da je to dobar znak,no evo dans sam skoro bez ijednog simptoma,znači trbuh skoro ravan,grčevi stali,sike bole ali nisu toliko napete,znači li to ono što mislim? Nisam u prevelikoj drami,prvi postupak mi je pa bi bilo čudo da upali odmah,samo me zanima je li to znači da se nije primilo?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Tinkica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,imam pitanje! Naime danas mi je 5 dnt,imala sam blagu HS i svi su mi govorili da je to dobar znak,no evo dans sam skoro bez ijednog simptoma,znači trbuh skoro ravan,grčevi stali,sike bole ali nisu toliko napete,znači li to ono što mislim? Nisam u prevelikoj drami,prvi postupak mi je pa bi bilo čudo da upali odmah,samo me zanima je li to znači da se nije primilo?
    Imaš temu Nakon transfera, malo pročitaj i vidjet ćeš da nema nikakvog pravila! Sretno!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Znači, tretirala si već jajovod? Pa zašto ga niste maknuli?

Jelena
    ,hvala ti puno na trudu i odgovoru. Imala sam laparoskopiju u veljači 2010. Odstraanjen mi je hydrosalpinx na lijevom jajovodu,ali ne i cijeli jajovod. Zašto? Ja sam neposredno prije operacije rekla dr. koja me operirala da sama procijeni-ako je jajovod loš,neka ga izvadi cijelog a ako procijeni da ima smisla spašavati ga-neka napravi tako. Prije dva tjedna dr. Tomić ( Vinogradska ) za vrijeme folikulometrije je komentirao da je hydrosalpinx opet tu. Pitala sam ga trebam li opet na laparoskopiju,on je rekao-za sada ne,ali... Inače,to mi je bio prvi postupak ali neuspiješan jer nije biko jajne stanice ( poluprirodnjak-Femara). Znači ti svoje nisi odstranila iako je dr. V. sugerirao?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Znači ti svoje nisi odstranila iako je dr. V. sugerirao?
    Nisam odstranila, jer me se nitko ne usudi operirati, ni ja nisam za OP, a ni prof. V. Koliko sam skužilo hydrosalpinx je problematične veličine kada ga se može vidjeti na UZV, tako da...

Krol, dobro došao! SRETNO!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •