Pozdrav svima,imam pitanje! Naime danas mi je 5 dnt,imala sam blagu HS i svi su mi govorili da je to dobar znak,no evo dans sam skoro bez ijednog simptoma,znači trbuh skoro ravan,grčevi stali,sike bole ali nisu toliko napete,znači li to ono što mislim? Nisam u prevelikoj drami,prvi postupak mi je pa bi bilo čudo da upali odmah,samo me zanima je li to znači da se nije primilo?
Jelena,hvala ti puno na trudu i odgovoru. Imala sam laparoskopiju u veljači 2010. Odstraanjen mi je hydrosalpinx na lijevom jajovodu,ali ne i cijeli jajovod. Zašto? Ja sam neposredno prije operacije rekla dr. koja me operirala da sama procijeni-ako je jajovod loš,neka ga izvadi cijelog a ako procijeni da ima smisla spašavati ga-neka napravi tako. Prije dva tjedna dr. Tomić ( Vinogradska ) za vrijeme folikulometrije je komentirao da je hydrosalpinx opet tu. Pitala sam ga trebam li opet na laparoskopiju,on je rekao-za sada ne,ali... Inače,to mi je bio prvi postupak ali neuspiješan jer nije biko jajne stanice ( poluprirodnjak-Femara). Znači ti svoje nisi odstranila iako je dr. V. sugerirao?