peso nema ni jedan navodno u tako malim dozama.
ivana, nekim astmaticarima smeta vlaga i izaziva napade astme. nama nisam primjetila ni da smeta ni da ne smeta kaj ja znam. al od inhaliranja samo fizio. ne vidim apsolutne svrhe. no kada sam ja prehladjena i idem se ponekad inhalirati bude mi zbilja nekada gore , i isto si kao da nos nadrazim pa kisem i bude mi jos gore.
cime sam te uplasila, pa rekla sam da mislim da vam to nije od inhalatora ?
najbolje ti je da sama probavas, svakom pomaze drugo. nama ne pomaze samo f.o . pogotovo ne za cureci nos kod viroze.
ma mozes i sterimarom inhalirat, ja sam si donijela s mora ciste morske vode pa to stavim umjesto fizio kad treba.
ivana a kaj je djetetu ? astma ? pa daj poslusaj si doktoricu i kapaj (pravilno s visenjem dvije minute naopako u svaku nosnicu ) garasonom i bit ce mu sigurno bolje.
slusaj i svoju intuiciju i otidji kod nekog drugog doktora, ja odem i privatno u alergovitu , i na srebrnjak , i u crikvu , a vjerujem jedino doktoru u crikvi. ali kad mi kazu na sreb. a bilo je toga ranije da nije nista, onda ne vjerujem ako je mom djetetu lose pa sam otisla po drugo pa i trece misljenje. ako ti djetetu nije dobro , idi dalje, idi u klaicevu, alergovitu, vinogradsku ili crikvenicu i sigurno ce ti netko pomoci. nemoj cekati ..![]()
slusaj svoju intuiciju , ako ti ona govori da djetetu nije dobro otidji po drugo misljenje.![]()