Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

olea, ako se plaća smještaj u zagrebu (i hrana), meni se čini da je to možda jeftinije u pragu, milivoj će to znati točnije, u slučaju da vam nije moguća ova opcija koju on preporuča (ako nema u tvom mjestu mpo dr-a). Koliko sam shvatila, ideš kod primarnog ginekologa da ti potpiše zahtjev? To mora potpisati MPO dr.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    olea, ako se plaća smještaj u zagrebu (i hrana), meni se čini da je to možda jeftinije u pragu, milivoj će to znati točnije, u slučaju da vam nije moguća ova opcija koju on preporuča (ako nema u tvom mjestu mpo dr-a). Koliko sam shvatila, ideš kod primarnog ginekologa da ti potpiše zahtjev? To mora potpisati MPO dr.
    što se tiče odnosa cijena smještaja ZG-PR mislim iz osobnog iskustva da je ipak jeftinije biti u ZG jer cijene hrane su tu negdje, možda je PR skuplji do 10% al to je već računica hoću li pojesti 1 ili 2 kifle
    međutim ZG ima prednost gepeka tj. ne mora se sva hrana kupiti u ZG (tabla slaninice izvuče par dana u tuđini),PR nema tu mogućnost jer se ne smije voziti hrana, što kad se stavi na papir može smanjiti troškove...
    a za smještaj se u ZG može naći već od 200 kn dan a PR je ipak skuplji za oko 30%, a ovisno o udaljenosti od mjesta stanovanja do ZG možda se može iskombinirati i nekakvo putovanje svaki drugi-treći dan...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •