Mimi81 vidim ti si ušla u postupak s povišenim fsh,kod kojeg si ti doktora??? mene uglavno muvaju i kažu da nemogu u postupak s pvišenim fsh.Sretno u petak!!!!
Mimi81 vidim ti si ušla u postupak s povišenim fsh,kod kojeg si ti doktora??? mene uglavno muvaju i kažu da nemogu u postupak s pvišenim fsh.Sretno u petak!!!!
A da se javiš doktoru pa da vidiš s njim mozda mora kasnit
Pa u principu ne bi trebala kasnit,bila sam na pregledu 21.dc,kaže dr.doći će,a sad dal bu na vrijeme,e to bum vidla.
Mimi81 kako se držiš? Kad će beta? ~~~~~
Ljube, meni je decapeptyl u dugom protokolu produljio ciklus za 5 dana. Doktoru je to bilo normalno.
A ja počela s decapeptylom 21 dc i došla odmah sutra.... A rekli su mi da je normalno ako mi bude kasnila... Inače mi je ciklus 28 dana..
Posljednje uređivanje od kriistiina : 01.12.2010. at 10:51
Info za cure koje planiraju u 12 mjesecu na postupke u Petrovoj.
Dakle, prema onome što sam čula, postupaka nakon 22.12. nema nikakvih, ni prirodnih, ni stimuliranih, ni AIH-a, budući nakon 22.12. nema biologa. Tako da u 12-ti mjesec upadaju samo one kojima m dođe do 5.-tog.
Ovo možda nije najprovjerenija informacija, pa predlažem da se javite sestrama u ambulanti.
Inače, ja prijavljujem ET dva zametka i betu 14.12.
pusa svima
Suzzie super ... čestitam na transferu i držim fige da se bebci dobro ugnjezde ... sretno!!!![]()
Sad sam tek luda!!! kod istog smo dr.meni se zakačio za taj fsh a amh mi nikada nije tražio
Provjerena informacija: jutros zvala Petrovu i rekli mi da tko dobije do 4.12. može u cikluse (prirodne, stimulirane, svejedno...), inače ne.
Sretno svima!
Ljube evo ja dobila mengu,sutra ih zovem i onda valjda krecem.Javi kad ti dobiješ.
Mare77 odi napraviti AMH, taj se nalaz ionako plaća i ne treba ti uputnica. Košta 277 kuna (ili tako nešto).
Ja sam ga radila u Vinogradskoj, nalaz sam dobila za 2 tjedna na mail.
Budući da imaš dosta do Zg, ovo bi ti moglo biti zanimljivo
Vidim da je vrijeme za update liste
Milla2 javi nam se da znamo što je s tobom
Dea2010 i Suzzie2 hvala za info.
I dozvolite ~~~~~~~~~~~~~~ za naše čekalice bete Mimi81 i Suzzie2![]()
Mare77, kao sto ti tlatincica veli odi ti lijepo u Vinogradsku napraviti AMH ali pokusaj natempirati 3.dc pa uradi i FSH i E2 cisto radi neke usporedbe. Znam da ti to nije jednostavno organizirati ali bi ti dobro doslo da imas taj nalaz. Ako nisi zadovoljna s dr.R mozes otici i kod nekog drugog dr. u Petrovoj, barem tamo ih ima. U svakom slucaju moras nesto sto prije poduzeti jer to odlaganje ne vodi nicem dobrom.
Suzzie2, konacno smo docekali i tvoj prvi transfer, stvarno si se namucila da do njega dodes. Iskreno se nadam da ce biti onaj dobitni. Sretno.
Posljednje uređivanje od taca70 : 01.12.2010. at 21:23
Hvala cure na odgovoru,puno ste mi pomogleprobat ću sutra naći odgovor gdje izvadit krv i poslat za Vinogradsku
![]()
Cure vibrajte za mene za sutra...frka, frka!
mimi81 šaljem ti tonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i nadam se da će sutra cijelo Odbrojavanje skakati u tvoju čast !!!
Mimi evo još~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~.
Mimi81,za sutra puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marina81,avo i meni došla m.
Mimi81, koja si ti streberica. Pa tko jos ceka puna 2tj od transfera za betu? Svaka cast, ja ne bih imala zivaca, moj max je 2tj od punkcije. Doduse, uvijek pocnem ranije curkati pa zelim sto prije rascistiti situaciju. Cekamo dobre vijesti od tebe sutra.
mare mari(s malom razlikom u godinama
) kopiram ti ovaj post od milivoja (ako ga nisi već pročitala na drugoj temi)- za slanje krvi za AMH poštom:
najjednostavnije je izvaditi krv u svom gradu i napraviti serum od nje... serum hpexpresom poslati u Vinogradsku (uz napomenu da stigne slijedeći dan do 10 sati) i uplatiti im obavezno preko poštanske uputnice (da odmah dobiju novce, 264,35kn) a potvrdu o uplati ubaciti u kovertu s krvi....
ovo je mž radila prije 15ak dana i stvar šljaka...čak su joj nalaz poslali na mail i kući original...
prije ove akcije najbolje nazvati Vinogradsku! 01/3787 163...
Eh drage moje....novim curkama želim dobrodošlicu i da što prije odu na neka bolja mjesta ....
Svim trudnicama čestitam !!!
A nama koji i dalje muku mučimo svu brzinu i spretnost našeg hzzo-a!!!
Sutra idem vadiz neki 17-OH progesteron i još neke hormone vezano za štitnjaču i nadbubrežnu žlj.A u utorak na svoj uzv 8-10 dmc(izabrala sam zlatnu sredinu--9dc) pa šta bude....
Još nisam bila u Petrovoj na uzv kod svoje dr.Š pa ćemo vidjet kaj ona kaže....Sada imam jednu dilemu....Ne znam koliko se čekaju nalazi tih hormona pa da se odmah naručim kod nje na onaj normalni pregled sa tim nalazima ako će nalazi doć u nekom normalnom periodu....Ili da čekam nalaze pa da se onda naručim???
Za žuč sam se dogovoila sa dr.da ćemo ju pratit i kontrolirat,pazit kaj jedem i izbjegavat sve kaj je finopa ako nebude potrebno prije,vadit će ju tek za 2-3 godine.....ufffff
Previše je to informacija odjednom i nekih novih saznanja za koja nisam imala pojma!!!Pitala me dr.da li sam išta pregledala a da nisu ništa našli!!???!Kako da ne!!!!GLAVU!!!!hahahaha totalna praznina
Ponekad su mi živčeki pri kraju i imam osječaj da bi bilo najjednostavnije sve pustit i odustat,ali nedam se još....Imam osječaj da se ne mičemo sa mrtve točke...pokušavam se kontrolirat maximalno,ali postajem sve više
nervozna i živčana a to je zadnje što mi sada treba........očito nam postupak nije suđen ove godine,a vidjet ćemo kakva će nam bit iduča god....iskreno ne znam šta da mislim..
![]()
jos jedna sa povisenim fsh sa 13 isla na sd ivf, sa 9 isla u cito, oba neuspjesna....
nova vijest je ta da se sad AMH moze vaditi u Analize gdje god je ima....malo je skuplje nego u Vinogradskoj mislim oko 470kn, a dok platis gorivo do ZG isto ti ga dođe...
mimi drzim fige za morgen !!!!.
Hvala vam curke na trudu i odgovorima.Danas sam bila kod dr na uzv(privatno) jer više nemam živaca za soc.ginića.Rekla je da imam folikule na oba jajnika ali su manji nego bi trebali biti za 14 dan ciklusa ali i to je nešto. u utorak ponovo na folikulometriju pa ćemo vidjeti na ćemu smo...
Mimi????????? I opet čekamo ... Popravi nam ovaj kišni dan ..![]()
Posljednje uređivanje od kriistiina : 03.12.2010. at 13:45
http://www.neplodnost.hr/lanci-v2/em...-trudnoa-.html
Našla sam napokon onaj članak ..![]()
Nažalost vam ne mogu popraviti dan. Beta je na 14. dnt 56.6 što je premalo.
Moram u pon opet vaditi betu i moja gin kaže da to još može rasti ali ja se nekako ne nadam previše
Mimi81, jeste niska ali je opet dobro pozitivna. Ne zelim ti davati laznu nadu jer sam i sama skepticna prema niskim betama (tko se jednom opekne puse i na hladno) ali ima slucajeva na forumu kada sve na kraju dobro zavrsi. Kako ti je bilo prosli put?
Prošli put je beta bila oko 378 a završila je biokemijskom trudnoćom pa i ja pušem na hladno
Mimi držim fige da se počne pravilno duplati!
Mmi nadam se da je tvoja mrva borac i da će sve biti ok,~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje iz sve snage.
mimi držimo ti fige !!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Dea2010 hoćeš li uspjeti ući u postupak u prosincu?
Mare77 bravo za folikule! Koji su daljnji planovi?
Pikalice kako ide? Jel se same pucate ili imate pomoć? Ja sam probala sve kombinacije: sama, s frendicom, u Petrovoj, doma, u wc-u u birtiji, na popodnevnoj kavi kod frendice, na svadbi... Dobro, nisam jedino u autu kao Snekica
Sutra ujutro vas čeka friška lista, pa ako netko ima prigovora/ promjena/ namjera, sad je dobro vrijeme da javi.
Mimi81 puno mislim na tebe i nadam se duplanju ~~~~~~~
Suzzie2 i ti si mi u mislima.za odmrzliće.
Tlatincice
Pusa svim Petrofkama (i onim koje su nas "otkantale", a i dalje su sa nama (uh kako sam spetljala na brzinu) -)
![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 04.12.2010. at 08:30
Jutro svima, evo da se i ja javim nakon dugog nepisanja, al sam ipak bila s vama svaki dan. Vidim da Snekica proziva - BRAVO samo daj, treba probuditi nas spavače.
Kod mene ništa novoga. Čekam utorak kad ću ići na UZV da konačno čujemo srčeko. Tada će mi biti 7+2. Bila sam prije tjedan dana u Petrovoj, na drugom UZV, ali nažalost nije bila moja doktorica već dr S. On je bio dosta neugodan i pitao me da što sam došla nakon samo dva dana od prije prvog UZV-a , i nek dođem za dva tjedna. Pa nisam sama odlučila kad ću doći. Došla sam tada kad mi je napisala moja dokrotica koja je sigurno imala i razloga za to. Uglavnom, ne mogu čekati puna dva tjedna, već sam sva na iglama, tako da ću ići u utorak i to svom socijalnom giniću. Nije mi dao uputnicu za Petrovu, a stvarno mi se ne da s nikim svađati.
Inače sam OK. Počele su mi lagane mučnine, koje nikako ne bi nazvala jutarnje, već prije večernje. Ne povračam, već mi se samo diže jako trbuh i počne me provocitrati na povraćanje. Postala sam i jako osjetljiva na miris hrane, tako da je kuhanje preuzeo MM.Još me ponekad boli trbuh kao pred mengu, a kad se nespretno okrenem na neku stranu probode me u jajnicima. I to bi bilo to od mojih simptoma. Javim se u utorak sa detaljima sa UZV-a. Pusa svima i mislim na sve vas!!
Posljednje uređivanje od nana_banana : 04.12.2010. at 09:31
Trudnice
Osijek
Sanjička
Zrinkič
Sela (počasni član- švercerica)
Mazica79
Mala26
Ana03
Nana_banana
rajvos
Čekalice bete
Mimi81 (potvrda bete)
Suzzie2
Pikalice
ljube
marina81
milla2
Čekalice termina, pregleda i koječega
12/10 Dea2010
01/11 Bab
01/11 Pinny
01/11 Sanja1
01/11 Taca70
01/11 tikki (pregled)
02/11 Plavuša007
02/11 TrudyC
03/11 Kriistiina
03/11 Snekica
Angel71
Dariaaa
Dona
Glossy
loryy (još na Petrovoj?)
mare77
Nivesa
ptica1
tlatincica
Vanchriban
Visibaba
Zauzeta
zvončica1976
Posljednje uređivanje od tlatincica : 04.12.2010. at 10:09
tlatincica, meni je pregled u 12 mj., baš se nadam da će nam tada znati više reći te nas možda uputiti na inseminaciju. Na prošlom pregledu je doc to spomenuo kao najrealniju prvu mogućnost. Sada se s-gram malo popravio (iz OAT u AT, s tim da je koncentracija porasla za više od 100%) pa se nadam da nas neće otkantati da još malo čekamo... iako znam da inseminacija nije baš puuuno uspješnija od kućne radinosti, ja nekako imam osjećaj da plivačima treba samo malo pomoći da se približe JS![]()
Evo svim Petrofkama jedan brzinski pozdrav od pikalice.
Mimi81~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje bete!
Nana_banana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srčeko!
mimi81 ~~~~~~~ da se beta podupla
tlatincicavrijednica nasa s listom
![]()
Cure u koliko sati počinju sa uzv ??