Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Linalena nada uvijek postoji.... bit će sve uredu.... Mimi81 žao mi je....
    Ja neznam niti mi je itko rekao od koliko stanica mi je vračen emb. Samo piše u otp. pismu koliko mi ih je vračeno.
    Ivanova hvala, sreeeeeetno tebi i ostalim curama....
    I dalje nikakvih simptoma osim ponekad bolova pms. I dalje temperatura 37,2 a popodne 37,5. Može li biti to od utrogestana? Nikako mi ne pada ispod 37.
    Danas mi je 4 dpt.
    Samo šetam s topl. po kući ko luda.... ja stvarno nisam normalna

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Hakya prvotno napisa Vidi poruku
    I dalje nikakvih simptoma osim ponekad bolova pms. I dalje temperatura 37,2 a popodne 37,5. Može li biti to od utrogestana? Nikako mi ne pada ispod 37.
    Danas mi je 4 dpt.
    Samo šetam s topl. po kući ko luda.... ja stvarno nisam normalna
    Prerano je za bilo kakve simptome, a mjerenje temperature ti ima smisla jedino u prirodnom pokušaju kad ne uzimaš utrogestan. Ovako dok si pod utrićima, temperatura će ti cijelo vrijeme biti povišena.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Prerano je za bilo kakve simptome, a mjerenje temperature ti ima smisla jedino u prirodnom pokušaju kad ne uzimaš utrogestan. Ovako dok si pod utrićima, temperatura će ti cijelo vrijeme biti povišena.
    Ovo baš i nije točno. Ja uvik mjerim temp, i to ujutro i popodne. Dosad sam bila na utrićima sigurno 20 ciklusa, i svaki put mi dan prije menge temp padne za jednu crticu. Na utrićima temp jest viša ali svejedno pada pred mengu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •