cure mene su ipak danas zvali ali oko 11.30....kad sam vidila pozivni iz sloveniji mislila sam da ću se onesvijestiti....grozan osjećaj
Stanje je ovako od 13 j.stanica radili su na njih 9, a od tih devet samo su se 3 oplodile. Danas su 2 sedmerostanične a 1 osmerostanična
Zvali su me da mi to kažu i pitali da li sam u MAriboru kao da jesam da bi mi danas vratili, ali budući sam u Zg da ćemo ipak pričekati do srijede.
Ja sam se onda cijela prepala uglavnom objašnjenje njihovo je da je to u redu da su dobre samo je bitno da se nastave razvijati do srijede jer kao da je ista stvar vratili mi ih oni danas ili ostavili tamo dase razvijaju do srijede. Tako da ćemo u srijedu vidjeti dokle su dogurale ako se nastave razvijati imat ću transfer a ako ostanu na ovome ništa od transfera...
Ne moram vam ni reći kako se osjećam danas sve mi je palo u vodu...grozno a tako sam bila sretan...
Mislim nije mi jasno zašto s onda zvala kad su na kraju rekli da je to u redu i da će vidjeti do srijede kako se razvijaju??
Ima li to slićno iskustvo?
Ili zna li tko koliko je normalno da se u tri dana razviju?

Drugim curama želim svu sreću.