Suzzie2 čestitam!!!!!
Anabanana, još je prerano reći, svakako ćeš je morati ponoviti za 2 dana. Vibriram da se udupla.
Suzzie2 čestitam!!!!!
Anabanana, još je prerano reći, svakako ćeš je morati ponoviti za 2 dana. Vibriram da se udupla.
cestite svim curama s pozitivnom betom!!!!!!!
ajme cure...pa kolko prekrasnih vijesti i još ljepših ß
Čestitam svima po redu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilna duplanja i najljepše trudnoće
Anabanana i ja sam imala takvu betu isto 14. dan. Želim ti duplanje!
Kinki čestitam!!!!!!! To je predivna beta![]()
Cure boli kao da ću procuriti svaki čas.... luda sam više, cjelo popodne mi se plaće(((
Što sam mogla i oćekivati pa ovo mi je tek prvi ICSI... kad vidim koliko neke cure puta pokušavaju šta sam mogla oćekivati da će meni iz prve upaliti...
E, nisam ja te sreće....
Hakya, nemoj molim te taj negativan stav kao da je sve gotovo, a nije. Menstrualni bolovi se javljaju u trudnoći, to će ti mnoge trudnice potvrditi. I Kinki je isto tako bila plačljiva, a vidi je sad kako skače od veselja.
suzzie2 pa to je divno!
hakya, dosta cura je ostalo trudno 1 .ivf...nije to aih da su sanse manje..ali treba se naravno sve poklopit i puno srece imat....a ti bolovi zanemari ih, dok nema krvi i dok ne izvadis betu ti si trudna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno
anabanana ,samo ti smisljaj imena , nemoj biti tuzna poduplat ce se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Anabanana nemoj se bedirati, ne mora značiti da je biokemijska. Ako se podupla bit će sve u redu
Hvala cure na podršci i dobrim vibrama...
valjda mi je danas takvi dan...
evo i mene curke da vam se pridružim...danas sam 2dnt5d-vraćene mi 1blastica i 2 morule...još 8 dana do bete....čekamo skupa....šaljem pozitivne vibrice svim čekalicama i novopečenim trudnicama....![]()
Jutro, evo uz:
Jutros ništa ne boli, puno bolje se osjećam za razliku od jućer..
Danas brojim 9 dnt.
Sanjala da sam dobila... koji ružan i krvavi san katastrofa odmah u wc i hvala bogu ništa
Ja uvijek noć prije no što radim test sanjam da je pozitivan, a onda skužim da druga crtica nestaje... e to je bome noćna mora. Nažalost do sad mi se uvijek obistinila ... ali kad tad moram ugledati taj +
Svim curama želim da tu drugu crticu za ovaj Božić!![]()
Dobro jutro. Ja sam jutros išla ponovo vaditi betu da vidim da li se dupla, i sad opet čekanje.
Kružim oko ove teme i mislim si da li da pišem ili ne...
Danas je 3dnt5d- simptoma nula- osim napuhnutog trbuha još od transfera i povremenog pritiska i probadanja- ali ništa specijalno
Jedino su ludi snovi već krenuli- noćas sam sanjala da je beta pozitivna pa u drugom snu da je negativna- ne nisam opterećena
aneri za duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi2meni je jucer bio 3 dan nakon transfera,sve identicno! a pise da se 3 dan nakon transfera blastica dogada implantacija...5Kružim oko ove teme i mislim si da li da pišem ili ne...
Danas je 3dnt5d- simptoma nula- osim napuhnutog trbuha još od transfera i povremenog pritiska i probadanja- ali ništa specijalno
Jedino su ludi snovi već krenuli- noćas sam sanjala da je beta pozitivna pa u drugom snu da je negativna- ne nisam opterećena![]()
aneri za duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od ivanova : 11.12.2010. at 09:47
O da ti snovi za vrijeme čekanja bete su jedna fantastična stvar. Valjda tek onda saznaš što se sve krije u podsvijesti.![]()
eej,curke!!!potpisujem gabi 25 i ivanovu-totalno isto stanje,isto mi je danas 3dnt i osim napuhnutosti ništa....zato me jučer sve živo rasturalo-bolilo mo od cicka do dolje...uff...
al mi je lakše kad vidim koliko nas ima i da nisam sama...ko bi preživio to čekanje bete...![]()
Evo samo da javim, sretna brojka je 861 na 13dnt5d:
Idući tjedan uzv da vidimo koliko ih jeili
![]()
...u sedmom smo tjednu i srce nam kuca...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aneri,još jedanput čestitam!!!
Sad se veseli..i veseli..![]()
Aneri![]()
evo i mene...danas 3dnt...nikakve posebne promjene stalno piskim i grudi ne mogu dirnuti koliko bole ali to je sve nod utrića...osjećam kao neki pritisak i to je zasad sve...
GABI25 da li ti još ležiš ili si na nogama? meni mm ne da mrdnut poludit ću s njim....više sam nervozna od ležanja i strah me svega...
pozz
Posljednje uređivanje od chiara : 11.12.2010. at 11:47
aneri, kinki, sumskovoce, suzzie2 još jednom velike čestitke na vašim lipim trudnoćama
gabi25 i ja mogu potpisat tvoje simptome...danas smo 3dnt,a samo šta meni pritisak i bol počela odmah večer nakon tranf. vidila si me drugi dan ujutro boli ko da ću svaki čas procurit. i tako dva dana, a danas ipak malo bolje, osjetim svako toliko al nije tako strašno. snovi još nisu počeli, spavam ko beba i osjećam se poprilično smireno, nadam se da će tako i ostati i dajem svo povjerenje mojim mrvama pa kako bude! a bog će jednom dati...
chiara draga pusicu ti šaljem!
chiara ma ne ležim stalno iako bi mm kao i tvoj to najradije- ne mogu- šećem po kući, malo za kompom, pa malo legnem i tako...
sutra već planiram u šetnju van, na kavu s curama
ovaj pritisak je valjda još od punkcije i od utrića- nema šanse da ovako rano to može biti neki simptom, barem ja tako mislim
lokschiara
![]()
Meni je danas 7dnt 5d. Od stimptoma ništa...tu i tamo lagana grčenja, ali tako je već par dana...
tigrica, kad će testić? za 2,3 dana? ko će to dočekat![]()
A to čekanje, uf. Navečer se veselim što idem leć, jer jedva čekam novi dan...
i ovdje čestitam novim trudnicama, bravo cure!
čekalicama želim da im vrijeme što brže prođe i da testići budu pozitvni, a bete visoke!
meni je danas 1.dnt petero i šesterostaničnog zametka...
Evo da se ja malo javim, danas mi je 5dnt, i joj kako me pikaju jajnici. Zbunjuju me sve statistike simptoma koje ili opisuju transfer 4staničnog 3dan i blastice 5dan, ja imala 4stanične 5dan vraćene, joj niš mi nije jasno. Da li se moje dječica ipak trgnula i još malo narasla da se uspiju i implantirati dok još mogu?? Nada je tu
Kako ima lijepih beta zadnjih dana, prekrasno prekrasno
Divno je pročitati koliko ćemo imati trudnica
Bravo svima na betama i svim onim koje čekaju~~~~~~~~
Što se simptoma tiče, ja sam imala simptome kao da ću svaki čas dobiti ali ........(vidi se u potpisu)
Još da pomenem ako se poslije bete javi krvarenje, odmah doktoru. Ja sam krvarila cijeli mjesec, stane pa krene, stane pa krene...a sada nemam nikakvih problema.
Jos jednom svima velike čestitke a svim čekalicama držim palčeve![]()
Jutro moje drage čekalice i velike čestitke kinki,aneri,suzie2
Danas brojim 10 dnt. super se osjećam, sada ništa ne boli...
Sinoć me rasturalo kao da ću dobit ali ništa...samo neka tako bude do četvrtka kada vadim betu.
Zeljana uljevaš mi nadu jer i meni je ovo prvi ICSI...čestitam od srca![]()
Ako je transfer bio u četvrtak, a danas je nedjelja, onda mi je danas 3dnt? Od čekanja ću poluditi, stalno moram piskiti i grudi bole za poluditi. I to su svi simptomi. Trbuh mi se vratio u normalu dan prije transfera i uopće ne mogu procijeniti da li je to dobro ili loše ali na tom području ništa čudno niti neobično ne osjećam?!?
Cure koje su bile na MPO u inozemstvu, da li ste imale problema s otvaranjem bolovanja? Naime meni je preporučeno mirovanje do bete tj do 1 uzv ako ga dočekam, a sjećam se da mi je zadnji put soc gin jedva dao recept za utrogestane, sve me strah koja će biti njegova reakcja kad zatražim bolovanje. Da li je itko imao ikakvih iskustva po tom pitajnu?
Logično je da se ostane doma jer ako nakon utrogestana ne odležim cca sat vremena sve mi iscuri van, a u uredu se ne može ležati+rečeno mi je da pijem jako puo tekućine (u uredu popijem jedva čašu, jednostavno zaboravim da treba puno piti)
Strumpfice ja nisam imala nikakvih problema, socijalni gin mi je napisao preporuku za bolovanje do bete i moja doktorica mi ga otvorila bez problema. I rekao mi gin da ako beta bude pozitivna da odmah odem da mi zatvore bolovanje i otvore komplikacije. Ali ja imam super gina i super doktoricu koji su osjetljivi na dijagnozu pa nikad nisam imala nikakvih problema.
Ja sam jutros 4dnt5d imala prave menstrualne grčeve ujutro kad sam se probudilaNije mi baš svejedno, iako znam da to može biti i dobro i loše- srce mi je stalo. Sad se malo smirilo.
Strumpfice nemoraš baš ležati nakon utrića, možeš i sjediti, ili popij kad si na poslu ako ti je sve to nezgodno ali onda bi bilo dobro da si uzmeš na dan transfera brevitacid (štopericu) to ti je kao dodatna pomoć utrogestanima za slučaj ako malo iscure ili ako ih piješ.
Inače meni dr. opće prakse nije radila probleme oko otvaranja bolovanja nakon transfera samo sam je nazvala tel. i objasnila gdje sam bila i otvorila je bez problema, donesem joj samo kopiju da ima za svoju dokumentaciju, ali nisu svi doktori isti.