Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Upis u nepripadajuću školu..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi bi OŠ Malešnica...Spadamo u Kovačić (ona kod zadnje stanice). A to mi nikako ne odgovara. Mali mora preči dvije najprometnije ulice na mjestima gdje nema semafora. S time da mi nikako nije usput. Totalni mi je van ruke. Ove dvije u jedan kraj naselja u vrtić a on na totalno drugom kraju u školi! Užas!
    To mi je jedino ustvari što me za sada muči. Kakva je koja, to mi je bitno,a li ipak na drugom mjestu!

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Mi bi OŠ Malešnica...Spadamo u Kovačić (ona kod zadnje stanice). A to mi nikako ne odgovara. Mali mora preči dvije najprometnije ulice na mjestima gdje nema semafora. S time da mi nikako nije usput. Totalni mi je van ruke. Ove dvije u jedan kraj naselja u vrtić a on na totalno drugom kraju u školi! Užas!
    To mi je jedino ustvari što me za sada muči. Kakva je koja, to mi je bitno,a li ipak na drugom mjestu!
    Mi smo ove godine imali isti problem...
    naime spadali smo u Kovačića ali ja sam htjela upisati I. u Malešnicu.Nakon obavljenog liječničkog pregleda obavili smo i testiranje u Kovačiću jer smo morali, ok ta testiranja svakako se prenose u školu. Predala sam molbu u Malešnicu nakon čega me ravnatelj više puta pokušao na lijep način odgovoriti da su sve škole iste, pa da zašto bi ja baš u tu bla bla bla.
    Strašno velika gužva je tamo i oni šalju te molbe nakon završetka prijava na ministarstvo da vide koliko razreda odobravaju i koje će molbe odobriti.
    Trebala su biti dva klasična i dva boravka ali na kraju je samo jedan klasični i tri boravka.
    Svi oni koji su predali molbe a nisu pripadali Malešnici mogli su upasti samo u boravak (navodno puno veća potražnja).
    Eto, nisam htjela boravak ali sada sam prezadovoljna, samo je jedna smjena svih 8 godina, osim mislim u četvrtom razredu je naka međusmjena.
    Mi prvašići smo u novom dijelu škole i nemamo doticaja sa velikim, učionice su max opremljenei što je najvažnije još smo i dobili učiteljicu koju sam molila na upisu..predobro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •