Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Upis u nepripadajuću školu..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj kismo prvotno napisa Vidi poruku
    Bok!

Vidim da nas iste stvari muče, pa me zainteresiralo ovo da su vam dali naslutiti da Tituš možda ne bi bila najbolja za vas. Možeš li mi reći iz kojeg razloga, možda je primjenjivo i na nas???
    hvala
    Ne bih o tome ovako javno jer su to ipak informacije iz druge ruke a ne želim nikoga dikreditirati na temelju takvih informacija. Htjela sam ti poslati privatnu poruku, ali nemaš tu mogućnost.

Uglavnom, riječ je o strukturi škole. Ne nešto po čemu bi jedna bila općenito bolja od druge nego je riječ o tome da se čini da bi jedna bila bolja za mojeg sina, što ne znači da je tako i za svu drugu djecu. Navodno je jedna malo "kruća", druga malo "opuštenija".

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ako ti nije problem javi mi se na e-mail jasna1012@gmail.com.
    thx
    Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih o tome ovako javno jer su to ipak informacije iz druge ruke a ne želim nikoga dikreditirati na temelju takvih informacija. Htjela sam ti poslati privatnu poruku, ali nemaš tu mogućnost.

Uglavnom, riječ je o strukturi škole. Ne nešto po čemu bi jedna bila općenito bolja od druge nego je riječ o tome da se čini da bi jedna bila bolja za mojeg sina, što ne znači da je tako i za svu drugu djecu. Navodno je jedna malo "kruća", druga malo "opuštenija".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •