Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Strumpfice nemoraš baš ležati nakon utrića, možeš i sjediti, ili popij kad si na poslu ako ti je sve to nezgodno ali onda bi bilo dobro da si uzmeš na dan transfera brevitacid (štopericu) to ti je kao dodatna pomoć utrogestanima za slučaj ako malo iscure ili ako ih piješ.
    Inače meni dr. opće prakse nije radila probleme oko otvaranja bolovanja nakon transfera samo sam je nazvala tel. i objasnila gdje sam bila i otvorila je bez problema, donesem joj samo kopiju da ima za svoju dokumentaciju, ali nisu svi doktori isti.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Strumpfice nemoraš baš ležati nakon utrića, možeš i sjediti, ili popij kad si na poslu ako ti je sve to nezgodno ali onda bi bilo dobro da si uzmeš na dan transfera brevitacid (štopericu) to ti je kao dodatna pomoć utrogestanima za slučaj ako malo iscure ili ako ih piješ.
    Inače meni dr. opće prakse nije radila probleme oko otvaranja bolovanja nakon transfera samo sam je nazvala tel. i objasnila gdje sam bila i otvorila je bez problema, donesem joj samo kopiju da ima za svoju dokumentaciju, ali nisu svi doktori isti.
    mali mimi, nitko brevatcide ne uzima na svoju ruku. osobe koje su sklone hs ga ne smiju ni uzimati, a strumpfica je imala dosta folikula. i nije dodatna pomoć utrogestanima, već se uzima kao potpora žutom tijelu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno pluseva vam želim!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Strumfice, polako s brectavidom, mislim da je Strumpfica imala laganu hiperstimulaciju koja bi mogla biti gora od HCG-a, bilo izvana ili od trudnoće, stoga oprez................. Brijem da su ti zato i rekli da puno piješ.

Ja sam radila nakon ET-a, ali to kako tko može, želi, hoće, no sigurna sam da ćeš dobiti bolovanje, btw. meni bi bez po frke napisala i dr. opće prakse bolovanje za neku drugu bolest, samo da joj dođem reći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •