Pokazuje rezultate 1 do 50 od 567

Tema: Tete čuvalice - cijene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

vidim da su ovdje najglasnije one koje za cuvalicu uopce nemaju novaca ili su cuvalicu mogle platiti tek par dana u mjesecu....

uopće nije stvar da li imam ili nemam novce za tetu čuvalicu nego sam htjela reći da je teta čuvalica čovjek koja zavrđuje pošteno svoju plaću a ne da dobija neku mizeriju jer neka xy gospođa smatra da je to neki posao za koji treba dobiti đeparac.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Cocolina prvotno napisa Vidi poruku
    vidim da su ovdje najglasnije one koje za cuvalicu uopce nemaju novaca ili su cuvalicu mogle platiti tek par dana u mjesecu....

uopće nije stvar da li imam ili nemam novce za tetu čuvalicu nego sam htjela reći da je teta čuvalica čovjek koja zavrđuje pošteno svoju plaću a ne da dobija neku mizeriju jer neka xy gospođa smatra da je to neki posao za koji treba dobiti đeparac.
    svugdje na svijetu je to part time job za đeparac ...svugdje....osim ako se ne radi o skolovanoj ali SKOLOVANOJ dadilji....znaci zeni koja zna jezike , zeni koja zna psihologiju djece , zeni koja ima iskustva ne samo sa svojom djecom....zeni koja zna jezike....o da ....to je dadilja koju bi ja vrlo rado platila i vise nego sto je prosjecna placa....kod nas su dadilje mahom studentice , zene sa zavrsenom trgovackom skolom ili mame koje misle ako odhranile svoje dvoje djece i misle da imaju iskustva sa djecom.,...ne to nisu dadilje i da takve zene bi trebalo platiti adekvatno onom sto nude ....ja eto smatram da je 3000 kn i vise nego previse za to...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •