Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2278

Tema: Heparinke ili Fragminke, bivse i sadasnje..imam pitanje..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo potencijalne fragminke, tražim di je Pinky pisala kako se i gdje dobiva fragmin, al ne mogu naći, ide na recept od opće prakse, ginekologa ili? Nisam zapamtila
    meni je moja socijalna ginekologica dala uputnicu za splitsku bolnicu (rodilište) - 2 uputnice: za ginekologa u bolnici (nije mi jasno zašto ginekologa a ne hematologa, ali eto) i za dnevnu bolnicu.
    najprije sam otišla u ginekologa sa nalazima trombofilije, otpusnim pismom zadnjeg ivf-a i nalazom bete. (on me je dooooooooooobro iz####va, ali ne mora svaki biti takav bezobraznik). ginekolog mi je dao zeleno svjetlo za dnevnu bolnicu i inekcije + sam morala izvaditi običnu krvnu sliku, što su mi žene u dnevnoj bolnici učinile.
    u dnevnoj su taj dan naručile moje fragmine (petak) a morala sam ih doći predignuti u ponedjeljak.
    rekli su da se nikada ne dobiju isti dan.

nadam se da sam štagod objasnila, upravo me uhvatila mučnina, pa ne znam ni tko sam lol

edit: dobila sam 30 inekcija, za mjesec dana moram doći samo u dnevnu bolnicu sa novom krvnom slikom i uputnicom za fragmine
    Posljednje uređivanje od Pinky : 16.12.2010. at 11:06

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku

edit: dobila sam 30 inekcija, za mjesec dana moram doći samo u dnevnu bolnicu sa novom krvnom slikom i uputnicom za fragmine
    update: došla sam u petak u dnevnu bolnicu sa novom krvnom slikom i uputnicom za fragmine, pa me opet iznapadali - da di mi je trudnička knjižica, nova slika uzv-a, da ne dijele oni frag. na lipe oči.....
    uglavnom, nekako sam ih dobila, ali snervalo me je to što sam učinila sve što mi je liječnik zadnji put rekao, sad sam naišla na novog liječnika i on zahtjeva nešto drugo.
    već vidim za mjesec dana kako će tražiti nešto treće...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •