X
Ok, čini se da je problem u tome što svi moraju odslušati sve, što uključuje i slanje e-pošte. I mene bi živciralo da tri sata moram slušati o nečemu čime se služim preko 10 godina. Možda je trebalo napraviti neku selekciju i određene module/predavanja organizirati samo za one kojima je to uistinu nužno.
Što se ostatka tiče, iz iskustva se usuđujem tvrditi, dakle potpisujem punticu, da velika većina ne zna ništa ili jako malo o alatima za učenje na daljinu. Sama se služim jednim već nekoliko godina i priznajem da bi mi dobro došao neki tečaj jer su mogućnosti nebrojene, a sama ih nemam vremena istraživati.
Ja nisam nužno ni za ni protiv, možda da je drugačije organizirano i da nije uvedeno baš kao radna obaveza, ali nije samo po sebi loše.
A evo, pouzdano znam da naprimjer od siječnja kreće edukacija nastavnika koji u razredima imaju djecu kojima hrvatski nije prvi jezik. Dakle nije istina da nema stručnog usavršavanja i druge vrste. To što ide ovo informatičko osposobljavanje ne znači da drugi projekti ne postoje.
No da me se krivo ne shvati, kao što sam već rekla, trebalo je malo drugačije postaviti stvari i ne tjerati nužno sve na sva predavanja.