Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3405

Tema: NAKNADA? - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj svrcolina prvotno napisa Vidi poruku
    Cure , ovo vam je iz odluke o izmjenama i dopunama novčane pomoći za novorođenčad koja bi stupila na snagu 1.5.2011.

,Korisnicima prava na novčanu pomoć kojima je isplaćen veći iznos novčane pomoći od iznosa
    određenog člankom 1. ove odluke prestaje pravo na isplatu stupanjem na snagu ove odluke.
    Korisnicima prava na novčanu pomoć kojima, do stupanja na snagu ove odluke, nije isplaćen
    iznos novčane pomoći do iznosa određenog člankom 1. ove odluke isplatit će se razlika iznosa
    novčane pomoći sukladno ovoj odluci.,

Krasno. Dakle s novim zakonom će skresati i one koji su već u staroj proceduri. Mene sada samo zanima hoće li mi onda isplatiti i ovu drugu trećinu za prvo dijete, koje trebam dobiti sada u prosincu, ili sam sa dobivenih 1200kn već otpisana -.-

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj macakoljacica prvotno napisa Vidi poruku
    Krasno. Dakle s novim zakonom će skresati i one koji su već u staroj proceduri. Mene sada samo zanima hoće li mi onda isplatiti i ovu drugu trećinu za prvo dijete, koje trebam dobiti sada u prosincu, ili sam sa dobivenih 1200kn već otpisana -.-
    ja bih rekla da ćeš dobiti , budući da ova odluka tek stupa 1.5. i otada će se primjenjivati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •