Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da nije u tome stvar. Ja sam to shvatila , u kontekstu teme, drugačije. Pretpostavljam da pričamo o razlozima za AB, ne. Ne živi se samo do ljubavi, narafski, ali ako ću birati između zadržavanja standarda i zadržavanja nerođenog djeteta, biram ovo potonje.
    OK, ali ako taj standard znači gubitak stana jer radi smanjenje place neces moci placati kredit, pa ćeš sa djecom živjeti u npr. autu, da li bi to i dalje bio tvoj izbor?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    OK, ali ako taj standard znači gubitak stana jer radi smanjenje place neces moci placati kredit, pa ćeš sa djecom živjeti u npr. autu, da li bi to i dalje bio tvoj izbor?
    Ovo pitanje nije bilo upućeno meni, kljucic će na njega odgovoriti iz svoje perspektive, a ja bih rekla iz svoje da je život u autu (to je vjerojatno metafora, ali ni ne mora biti)
    teška kušnja, isto tako otkaz, gubitak tla pod nogama...sve je to teško i stavlja žene pred odluke....

Moja bi odluka u tom slučaju bila NE odlučiti se svjesno za začeće još jednog djeteta, tada, u tim okolnostima, no ako je do trudnoće već došlo,
    nema nijedne situacije u kojoj bi AB bio prihvatljiva opcija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •