Pazi da ne sjedneš na vjerovanje, umjesto na lijepu sofu
Uvijek su mi išli na živce oni posve principjelni ljudi, znaš kad zaoštre samo mrtva glava može pasti. Ispričala sam kako sam se našla u statistici. Danas imam spiralu, u nadi da sam naučila lekciju. Ja lično bih vjela još djece, ali mislim da za to treba puno više vremena i novca od ovoga što ga ja imam. A želje na pretek! Zato razumijem i statistiku, razumijem o one koje su protiv, i one za, a pokušajte i vi sjetiti se trenutka kad ste izgubili sve. Prije rata sam živjela iznad prosjeka, teško i pošteno stečeno od roditelja, ali za vrijeme rata, kada je sve izgorjelo, 4 godine sam se kupala u limenoj kadici, i išli u vanjski wc. I nismo polakali, niti posve tugovali, iako je većina oko nas živjela bolje. Znala sam da će to proći, i sad sam svjesna činjenice da si danas gore a sutra dolje. Zato ne dizati nos previsoko, i gledaj šta se dešava okolini, jer sad sad može i tebe da snađe.(i abortus, i neimaština, i treće, i četvrto, i bolest, i bolesno dijete, i razvod, i poludjeli muž, i stan od 36kvadrata...)