Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ma kakvu odgovornost!!?? Pa nisam ja razmišljala o prekidu željene trudnoće!? Ja pišem o trećem djetetu koje imam i za koje su stariji dečki bili presretni da stiže. A još su sretniji od kad je stigla.

Ovdje neki stvarno ne razumiju, ili namjerno izvrću riječi. Ili su zlobni, pa misle da i drugi misle samo zlobno.

Ovako pristojan forum, a ovako niski komentari! Ostat ću ja na Roditeljima anđela gdje nema ovakvih komentara, i tlak će mi biti puno niži.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A kad se radi o trećem djetetu nitko nije napisao da bi pitao svoju stariju djecu (ako su dovoljno stara da znaju) što misle o još jednom bratu ili sestri. A i njihova riječ vrijedi. Možda su oni spremniji dijeliti tortu na pet dijelova umjesto na četiri, nego njihovi roditelji.
    Ma kakvu odgovornost!!?? Pa nisam ja razmišljala o prekidu željene trudnoće!? Ja pišem o trećem djetetu koje imam i za koje su stariji dečki bili presretni da stiže. A još su sretniji od kad je stigla.

Ovdje neki stvarno ne razumiju, ili namjerno izvrću riječi. Ili su zlobni, pa misle da i drugi misle samo zlobno.

Ovako pristojan forum, a ovako niski komentari! Ostat ću ja na Roditeljima anđela gdje nema ovakvih komentara, i tlak će mi biti puno niži.
    Zašto se ljutiš? Raspravljamo o zadržavanju ili ne treće ili neke trudnoće i ti napišeš da bi trebalo pitati i stariju djecu. Ili smo krivo shvatili?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

U pravu si, iz posta se dalo iscitati kakav je tvoj osobni stav o pobacaju.
    Samo sto dio koji sam citirala stvarno nema nikava smisla u ovoj raspravi.
    Drago mi je zbog tvoje obiteljske srece, i sama bi htjela svoju obiteljsku srecu jednom multiplicirati, ali cinjenica je da nisu svi te srece. I u takvom slucaju (a o njemu se raspravlja) je prijedlog u najmanju ruku besmislen.
    I jos nesto (e zbog ovog me vec mozes proglasiti zlobnom): kad je mene mama s 5 godina pitala zelim li brata, rekla sam da hocu. Samo zato sto sam znala da je to vec gotova stvar. A zapravo sam htjela odgovoriti da zelim psa . Tako da,cak i u idealnim uvjetima- roditeljstvo je odluka roditelja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •