Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma čitala sam i ja Larssona, samo 1. knjigu, i to ljetos na go, pa nisam čitala ni 100 strana dnevno
    i to samo njega, nije bilo paralelnog slaloma

sada "čitam" već mjesec dana "ljupke kosti"
    nije mi sjelo

inače ne mogu nikako naći knjigu koja će mi se baš dopasti

pa ni Larsson mi nije bio ono baš mrak

valjda mi se mozak prebacio na dječju literaturu ( a i filmove gledam samo dječje)
    bolje mi je sjela "Charlotteina mreža" nego Larsson

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ma čitala sam i ja Larssona, samo 1. knjigu, i to ljetos na go, pa nisam čitala ni 100 strana dnevno
    i to samo njega, nije bilo paralelnog slaloma

sada "čitam" već mjesec dana "ljupke kosti"
    nije mi sjelo

inače ne mogu nikako naći knjigu koja će mi se baš dopasti

pa ni Larsson mi nije bio ono baš mrak

valjda mi se mozak prebacio na dječju literaturu ( a i filmove gledam samo dječje)
    bolje mi je sjela "Charlotteina mreža" nego Larsson
    ni meni larsson nije sjeo i nije mi brzocitajuca knjiga.
    i charlottes web je meni puno bolja knjiga od ove. drugu knjigu razvlacim vec danima. a tek sam na pocetku. mozda je bolje da je se ostavim u potpunosti.
    tanja_b procitala sam i onu knjigu otvoreno cijelu noc. i ja je preporucam. i tamo ima raznih likova, ali mi imaju svoj smisao i mjesto, za razliku kod larssona. bar u prvom dijelu.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 11.01.2011. at 14:06

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    tanja_b procitala sam i onu knjigu otvoreno cijelu noc. i ja je preporucam. i tamo ima raznih likova, ali mi imaju svoj smisao i mjesto, za razliku kod larssona. bar u prvom dijelu.
    Ma te dvije knjige nema ni smisla uspoređivati, potpuno su različite.
    Da me se ne shvati krivo: ne pišem ja panegirike Larssonu, kad se promotri s odmakom, nije to savršeno štivo. To su dobro konstruirani krimići (ili krimi-trileri). Napeti za čitanje (bar meni, shvaćam da su nekima i dosadni ). Pročitam i idem dalje.
    Ali nisam ih htjela kupiti jer sam znala da neću imati živaca vratiti im se u drugom čitanju. Rezervirala sam ih u knjižnici, da pročitam i vidim o čemu se radi. Dakle, zanimala me fabula, ništa više od nje. Ok, usput sam primijetila još neke interesantne detalje, ali to nije toliko važno.

"Otvoreno cijelu noć" je posve drugačija knjiga, smiješno-tužna, izrazito filmična, na trenutke groteskna. I tu knjigu bih mogla čitati više puta, svaki put s drugačijim pogledom ili doživljajem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •