Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme koji krasni avatar Ivanova!!!A vidi ih....
    hvalaaaaaaaaa
    i tebi zelim isti scenarij(samo bez hiperstimulacije)
    kad kreces opet?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    hvalaaaaaaaaa
    i tebi zelim isti scenarij(samo bez hiperstimulacije)
    kad kreces opet?
    Mozda si me zamijenila s nekim.Ja ne mogu biti hiperstimulirana-imam previse godina za to
    Hvala ti na lijepim zeljama,bude i meni jednom srecica osvanula,kao tebi ove dvije

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda si me zamijenila s nekim.Ja ne mogu biti hiperstimulirana-imam previse godina za to
    Hvala ti na lijepim zeljama,bude i meni jednom srecica osvanula,kao tebi ove dvije
    mislim da nisam...
    nisam ti ni ja bila hiperstimulirana u postupku nego mi je sve poludilo nakon transfera,ne znam jel to ima veze s godinama... uglavnom sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ivanova super avatar , nek sve do kraja trudnoće bude u najboljem redu s dva bebaca !!!!!malkice zavidim al presretna i sa svojim jednim...

snow.ml jesi bila na uzv danas i jel ides kod dr.L?

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj fochs@29 prvotno napisa Vidi poruku
    ivanova super avatar , nek sve do kraja trudnoće bude u najboljem redu s dva bebaca !!!!!malkice zavidim al presretna i sa svojim jednim...

snow.ml jesi bila na uzv danas i jel ides kod dr.L?
    taman sam se vratila sam pregleda...napokon sam ugledala kako kuca srce moje bebice...pregled opet za tjedan dana...doktor kaže da je sve u redu i veličina je taman za 6 tjedana...

Ivanova kad si ležala u bolnici koliko si morala platiti ležanje jer sam mislila da su trudnice oslobođene svih plaćanja...iznenadio me račun kada je stigao

pusa svima

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    taman sam se vratila sam pregleda...napokon sam ugledala kako kuca srce moje bebice...pregled opet za tjedan dana...doktor kaže da je sve u redu i veličina je taman za 6 tjedana...

Ivanova kad si ležala u bolnici koliko si morala platiti ležanje jer sam mislila da su trudnice oslobođene svih plaćanja...iznenadio me račun kada je stigao

pusa svima
    staaaaaaa? ma kakav racun? pa trudnice jesu oslobođene placanja svega!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku

pusa svima

pa super draga......al čekaj kaj misliš ..... ako imaš dodatno zdravstveno onda ne bi trebala ništa platiti...bar ja tako znam. ali ako nemas onda plaćaš bez obzira bila trudnica il ne....

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mozda grijesim...

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

i ja sam mislila da su trudnice oslobođene svega ali vidim da nisu...zato i nisam vadila dopunsko

Ivanova dali ti imaš dopunsko osiguranje?

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma nemam ja dopunsko! lezala sam u bolnici 8 dana i nisam nista platila! zato ga nisam ni vadila jer su trudnice oslobođene placanja svega! i prijateljice moje koje su lezale u bolnici nitko nista nije platio!
    u kojoj bolnici si ti to bila?

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da ja sam zbog tlaka ležala u bolnici 10-ak dana te sam bila na internom odjelu, na kardiologiji, na dijabetologiji, u labosu svaki dan i ništa baš nipšta nisam platila, niti kune, kao ni participaciju za skupe lijekove za tlak koji smiju koristiti trudnice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •