ivanova super avatar , nek sve do kraja trudnoće bude u najboljem redu s dva bebaca !!!!!malkice zavidim al presretna i sa svojim jednim...
snow.ml jesi bila na uzv danas i jel ides kod dr.L?
taman sam se vratila sam pregleda...napokon sam ugledala kako kuca srce moje bebice...pregled opet za tjedan dana...doktor kaže da je sve u redu i veličina je taman za 6 tjedana...
Ivanova kad si ležala u bolnici koliko si morala platiti ležanje jer sam mislila da su trudnice oslobođene svih plaćanja...iznenadio me račun kada je stigao
pusa svima![]()
mozda grijesim...
i ja sam mislila da su trudnice oslobođene svega ali vidim da nisu...zato i nisam vadila dopunsko
Ivanova dali ti imaš dopunsko osiguranje?
ma nemam ja dopunsko! lezala sam u bolnici 8 dana i nisam nista platila! zato ga nisam ni vadila jer su trudnice oslobođene placanja svega! i prijateljice moje koje su lezale u bolnici nitko nista nije platio!
u kojoj bolnici si ti to bila?
da ja sam zbog tlaka ležala u bolnici 10-ak dana te sam bila na internom odjelu, na kardiologiji, na dijabetologiji, u labosu svaki dan i ništa baš nipšta nisam platila, niti kune, kao ni participaciju za skupe lijekove za tlak koji smiju koristiti trudnice