Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5539

Tema: antirecesijske mjere u vasem kucanstvu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Bebinja prvotno napisa Vidi poruku
    i mi razmišljamo o prelasku na iskon,medjutim nikog ne znam ko je na iskonu pa da mi podijeli dojmove...
    jeli bilo kkakvih poteškoća prilikom prelaska sa t-coma,nakon koliko vremena ti je stigao iskon,ima i kakvih problema?
    mi smo već cca dvije godine na iskonu. nikakvih problema nije bilo oko prebacivanja (ipak su T-com i iskon ista firma) i čini mi se da je išlo relativno brzo.
    zasad je sve u redu, računi su znatno manji (još kad bi ja manje lajala na telefon...)
    Posljednje uređivanje od rossa : 20.01.2011. at 17:29

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo već cca dvije godine na iskonu. nikakvih problema nije bilo oko prebacivanja (ipak su T-com i iskon ista firma) i čini mi se da je išlo relativno brzo.
    zasad je sve u redu, računi su znatno manji (još kad bi ja manje lajala na telefon...)
    i mi tako
    iskon duo-carnet
    imam onu neku pričalicu pa pričam koliko hoću. računi? između 185 i 195kn mjesečno (za razliku od 400ikusur t-comovih falabogubivših)
    i još ni ne potrošim sve minute uključene u pretplatu

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo već godinu dana na iskonu, uzeli iskon trio.
    Jako smo zadovoljni, programa mislim da 55, besplatnih minuta prema fiksnim mrežama 500, mislim 5 friends inozemnih brojeva, flat rate internet, jako, jako zadovoljni.
    Račun cca 280- 310kn.
    Nemamo tri računa zasebno za net, telefon, pa blalalla....
    već samo jedan, signal super, nema pucanja veze na što se primjerice moja seka koja je na maxtv-u stalno žali,
    od željenih programa imamo sve što nas zanima,
    snimalica je besplatna koliko sam upućena
    i jedna od najvažnijih stvari, imamo pregled programa na cca 10- tak kanala, mislim da unazad 60h!!!!
    U svaom slučaju moje preporuke svakako!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •