Evo da vam javim da ja danas idem na VV...osmi dan je i sad ćemo vidjeti kako će se odvijati...imamo 5 j.s. i držite fige )) nadam se da će ih sve odmrznuti a ne da mi dvije ostanu bez veze...
slow procitaj prvi moj post na ovoj stranici pa ce ti biti jasno da se ne smije odmrznuti vise od 3 JS.
U svakom slucaju zelim ti svu srecu i javljaj nam i dalje kako ide tvoj postupak sa zamrznutim jajnim stanicama, jer nas to sve jako zanima!
slow procitaj prvi moj post na ovoj stranici pa ce ti biti jasno da se ne smije odmrznuti vise od 3 JS.
U svakom slucaju zelim ti svu srecu i javljaj nam i dalje kako ide tvoj postupak sa zamrznutim jajnim stanicama, jer nas to sve jako zanima!
Možda smije, uz pretpostavku da neke neće preživjeti odmrzavanje. Ako sve prežive, onda će višak "ponovo zamrznuti", veli Golem u istoj emisiji :smajlić-povračkić:
Možda smije, uz pretpostavku da neke neće preživjeti odmrzavanje. Ako sve prežive, onda će višak "ponovo zamrznuti", veli Golem u istoj emisiji :smajlić-povračkić:
Da imas pravo, to je zadnje sto je Golem izjavio, pa prema tome nema problema, moze se po miloj volj odmrzavati, pa ponovo zamzravati, kako vec kome pase i treba.
Posljednje uređivanje od Aurora* : 21.01.2011. at 12:50