-
Sto se tice PFC i dr. L dragi i ja smo odusevljeni. Posebno dragi, njemu je prvi put neko nesto objasnio od kad smo u MPO prici. Kod nas je to sve nekako islo savrseno osim samog rezultata, mislim na HZZO i organizaciju svega za PFC. Rješenje HZZO smo cekali nekih 2 i pol mjeseca, s tim da s mojom dijagnozom to bilo jedino (preuranjena menopauza i AMH manji od 0,1 iliti ga nema). U Prag smo dosli dva dana prije punkcije i otisli drugi dan nakon transfera (5.12 do 13.12.) Dr. L nam je sve objasnila kada smo dosli, s tim da nismo isli na konzultacije nego sve dogovorili putem maila. Smjestaj u hotelu Denisa, 4 zvjezdice, poprilicno razvucene zvjezdice, ali je hotel pristojan. Dorucak mrak, internet u sobi, televizor velicine laptopa, ali ok. U blizini hotela smo pronasli pivnicu Bruska, neznam adresu, klopa mrak, a cijene super. Sad mi je jasno zasto Cehi donose hranu kad dolaze k nama. Recimo 2 velike i 2 male pive (ipak smo u Pragu), pol kile pecenih svinjskih rebrica s umacima i nekakav odrezak s prilozima 350 kruna ( 260 kruna jednako 10 eura znaci nekih 120 kuna). Sve u svemu hrana je mrak, iako smo isli svaki dan tamo jesti, znali smo kupiti nesto u Bili, a u sobi imas hladnjak, tako da i ta opcija postoji. Sto se tice prijevoza s aerodroma pri dolasku nas je prevezao Simo za 20 eura, a u povratku smo isli busom za 2 eura. Hotel je u blizini, recimo okretista, Dejvicka, tako da nam je od hotela do autobusa trebalo 5 minuta hodanja. Taxi u gradu je povoljan prvi put smo isli taksijem i to je bilo od hotela do PFC nekih 5 eura, a tramvajem je to 3 stanice kad skuzis na kojoj strani trebas cekati tramvaj. Inace na e bookersu postoji opcija avion+hotel+auto, ako neko ne moze bez automobila, a ide avionom. Prijevoz je gradu odlicno organiziran, naravno da su nam i milivoji pomogli, tako da ima vise opcija. Sami postupak je bio uspjesan 8 jajnih stanica, 7 oplodenih ICSI , vraceno mi je 2 (96 sati), dok je 2.3 smrznuto. Sve su bile dobre kvalitete i dobili smo slikice. Ove za smrzavanje izgledaju kao suncev sustav. Mogla bih ja ovako jos dugo, to je jos jedan od razloga zasto se nisam registrirala do sada, neznam stati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma