Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Računa se od kad počneš krvariti normalno, crvena krv i da moraš mjenjat uloške, čini mi se da se vremenski računa do 18,oo sati, sad nisam sigurna jel VV nešto drugačije računa ili ne ali prati krvarenje, iscjedak se ne računa kao početak
    pa onda ću računati sutra kao prvi dan, jer se ovo ne može nazvati kao prava m. baš je onak lagano

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    pa onda ću računati sutra kao prvi dan, jer se ovo ne može nazvati kao prava m. baš je onak lagano
    Blago tebi, ti si već utorak gore. Kako ćeš iskombinirati s poslom?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

imam jedno pitanje,zadnji put sam bila kod dr.A.(pacijent sam bila dr.l)u 11 mjesecu...naime ništa nije govorio o postupku iako sam par puta pitala,samo mi je napisao da u 2 mj.dođem 3 dan ciklusa sa papirima od pravnog i psihološkog savjetovanja...ja se nadam da to znači postupak ili se pak varam...kaj vi mislite???

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj romanica prvotno napisa Vidi poruku
    imam jedno pitanje,zadnji put sam bila kod dr.A.(pacijent sam bila dr.l)u 11 mjesecu...naime ništa nije govorio o postupku iako sam par puta pitala,samo mi je napisao da u 2 mj.dođem 3 dan ciklusa sa papirima od pravnog i psihološkog savjetovanja...ja se nadam da to znači postupak ili se pak varam...kaj vi mislite???
    a imaš nalaze briseva i pape koji nisu stariji od godinu dana??? iako sam ja tek na AIH-u, mene je u prvom postupku non stop odgađao, pa sad ovo treba, pa dođem opet, onda je trebalo još nešto....bla bla bla. i mjeseci su prolazili

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Blago tebi, ti si već utorak gore. Kako ćeš iskombinirati s poslom?
    za utorak ću tražiti dan slobodno, pošto ću biti naručena na 10. a ostale dane ću rano u zg, a poslije na drugu smjenu. nekako ću izdržati, samo da bude sve ok. ako sam prvi put izdržala folikulometrija i radila onda ću i sada. ti imaš kakve simptome???

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

[QUOTE=ruža82;1796422]za utorak ću tražiti dan slobodno, pošto ću biti naručena na 10. a ostale dane ću rano u zg, a poslije na drugu smjenu. nekako ću izdržati, samo da bude sve ok. ako sam prvi put izdržala folikulometrija i radila onda ću i sada. ti imaš kakve simptome???[/QUOTE

Bole me grudi užasno i napuhana sam. Mislim da ću svaki čas procuriti. Obično procurim ujutro, tako da mislim da ću možda sutra ujutro. Možda se i vidimo.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

[QUOTE=eva133;1796427]
    za utorak ću tražiti dan slobodno, pošto ću biti naručena na 10. a ostale dane ću rano u zg, a poslije na drugu smjenu. nekako ću izdržati, samo da bude sve ok. ako sam prvi put izdržala folikulometrija i radila onda ću i sada. ti imaš kakve simptome???[/QUOTE

Bole me grudi užasno i napuhana sam. Mislim da ću svaki čas procuriti. Obično procurim ujutro, tako da mislim da ću možda sutra ujutro. Možda se i vidimo.
    odmah sam bolje volje čim sam "dobila". krećemo u nove borbe

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ružo, računaj sutra kao prvi dan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •