Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Hej curke, evo me konačno natrag.
    Uglavnom, punkcija nije bila nimalo bolna, punktirao je 4 folikula i dobila sam 1 jajnu stanicu. Malo sam razočarana, a opet moglo je biti da ne bude ni jedna. Kako je dr. rekao, ako je to ta, onda će biti i bebica...

Bilo je na punkciji 6 cura, hrpa jajnih stanica i sve su odlučile oploditi po tri. Nakon nas su bila 4 transfera i 1 inseminacija. Poslije nam je prvo sestra piknula brevactid, pa smo dobili upute - utrići 3x2 i ceporex 2x2, a onda je dr. Kniewald došao razgovarati s nama. Danas poslije 13 ću ga zvati da vidim kakva je ta moja jedna staničica, a sutra poslije 10 da vidim je li se podijelila.

Uglavnom, sve smo ponovo gore u srijedu, pa ćemo znati kada će biti transfer i svim srcem se nadam da će ga za mene biti. Eto toliko od mene za sada, odoh u horizontalu s utrićima...

E da, nakon ove punkcije, odustala sam od bijega u Petrovu...
    Ma to se zove post, hvala ti draga.Ako sam dobro skuzila ti si bila na klomifenu, naravno da bi bilo idealno da je bila jos koja jajna stanica ali i ova jedna moze biti itekako vrijedna.Bas ih je dobro Kniewald opisao, kao pahulje snijega.Drago mi je da se dobro drzi i sigurna sam da te i sutra cekaju jako dobre vijesti a za par dana i transfer.Nastavi nam pisati ovako sadrzajno.Pusa!

Zanima me ima li koja curka koja ide u stimulirani postupak, i ima li koja od vas osobnog iskustva s novom doktoricom i kakvog?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to se zove post, hvala ti draga.Ako sam dobro skuzila ti si bila na klomifenu, naravno da bi bilo idealno da je bila jos koja jajna stanica ali i ova jedna moze biti itekako vrijedna.Bas ih je dobro Kniewald opisao, kao pahulje snijega.Drago mi je da se dobro drzi i sigurna sam da te i sutra cekaju jako dobre vijesti a za par dana i transfer.Nastavi nam pisati ovako sadrzajno.Pusa!

Zanima me ima li koja curka koja ide u stimulirani postupak, i ima li koja od vas osobnog iskustva s novom doktoricom i kakvog?
    Hvala na podršci, jako vibram u srcu za u našu jednu mrvicu... Da, bila sam na klomifenima, to mi je trebao biti prvi AIH, ali se dr. nije usudio zbog velike mogućnosti višeplodne trudnoće. I drago mi je, jako. Ukoliko ne uspije, mislim da ću razgovarati s njim da idemo dalje na IVF, a zaboravimo AIH priču.

E da, pitanje, što mislite, ukoliko bi išli na IVF, bi li bilo dobro da jednostavno pokušamo s 3x1 klomifenima, umjesto one jake stimulacije, pošto sam ovako dobro odreagirala na 2x1 klomifene? Naravno, to će biti odluka mog doktora i slušat ću ga, ali me čisto zanima kako razmišljate o tome...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    E da, pitanje, što mislite, ukoliko bi išli na IVF, bi li bilo dobro da jednostavno pokušamo s 3x1 klomifenima, umjesto one jake stimulacije, pošto sam ovako dobro odreagirala na 2x1 klomifene? Naravno, to će biti odluka mog doktora i slušat ću ga, ali me čisto zanima kako razmišljate o tome...
    Ja se iskreno nadam da ces ti vec sad biti trudnica i da neces morati lupati glavu doziranjem, stimuliranjem, punkcijama itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •