Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
Ma to se zove post, hvala ti draga.Ako sam dobro skuzila ti si bila na klomifenu, naravno da bi bilo idealno da je bila jos koja jajna stanica ali i ova jedna moze biti itekako vrijedna.Bas ih je dobro Kniewald opisao, kao pahulje snijega.Drago mi je da se dobro drzi i sigurna sam da te i sutra cekaju jako dobre vijesti a za par dana i transfer.Nastavi nam pisati ovako sadrzajno.Pusa!

Zanima me ima li koja curka koja ide u stimulirani postupak, i ima li koja od vas osobnog iskustva s novom doktoricom i kakvog?
Hvala na podršci, jako vibram u srcu za u našu jednu mrvicu... Da, bila sam na klomifenima, to mi je trebao biti prvi AIH, ali se dr. nije usudio zbog velike mogućnosti višeplodne trudnoće. I drago mi je, jako. Ukoliko ne uspije, mislim da ću razgovarati s njim da idemo dalje na IVF, a zaboravimo AIH priču.

E da, pitanje, što mislite, ukoliko bi išli na IVF, bi li bilo dobro da jednostavno pokušamo s 3x1 klomifenima, umjesto one jake stimulacije, pošto sam ovako dobro odreagirala na 2x1 klomifene? Naravno, to će biti odluka mog doktora i slušat ću ga, ali me čisto zanima kako razmišljate o tome...