Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

da se javim na brzinu,bila sam danas na punkciji.bila je hiperstimulacija jajnika,dobila totalnu anesteziju.dobila sam 22 j.s. i iskreno se šokirala.kad sam se razbudila dobila i infuziju,jer su me jako ispikali.uopće nije bila gužva,bila sam prva na redu,al me nisu pustili doma do 13.morali su mi kasnije vadit i krv da se vidi kks,kontrolni uzv radi krvarenja.ima nešto tekućine u trbušnoj šupljini,al nije bed.bilo je kasnije jako bolno,al ležim i tbl pomažu.sutra opet moram na uzv na kontrolu.ali sve u svemu prošlo je i sad čekamo transfer.
    al ljudi moji pa tolko j.s. nisam valjda u cijelom životu imala...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    da se javim na brzinu,bila sam danas na punkciji.bila je hiperstimulacija jajnika,dobila totalnu anesteziju.dobila sam 22 j.s. i iskreno se šokirala.kad sam se razbudila dobila i infuziju,jer su me jako ispikali.uopće nije bila gužva,bila sam prva na redu,al me nisu pustili doma do 13.morali su mi kasnije vadit i krv da se vidi kks,kontrolni uzv radi krvarenja.ima nešto tekućine u trbušnoj šupljini,al nije bed.bilo je kasnije jako bolno,al ležim i tbl pomažu.sutra opet moram na uzv na kontrolu.ali sve u svemu prošlo je i sad čekamo transfer.
    al ljudi moji pa tolko j.s. nisam valjda u cijelom životu imala...
    Samo se sada pazi i mazi (neka te mužek razmazi skroz) i čestitam na jajnim stanicama!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •