Ovo mi je treći put da pišem poruku i već ludim!!! Gube se nekako!

Sad smo hvala Bogu dobro! On vise ne vrišti iz mozga, a i ja sam se smirila. Loše u tome je to što sam ga vratila na flašicu. Čim sam mu dala flašicu on se smirio i počeo da se smeje i da guče.

Sve je nekako krenulo naopako od kako sam došla iz Nemačke: prvo je u putu bio celog dana na flašici, onda sam ja saznala da mi je stric neizlečivo bolestan, a tu su i komentari u vezi dojenja od strane ukućana, tipa: "Daj mu flašicu, ne muči jadno dete!", "Ada nemaš ti mleka, džaba je sve!"... Da vam ne pričam dalje.

No zove mene drugarica iz Beča juče (koja se porodila u isto vreme samnom i sa istim problemom izgubila mleko) i kaže da joj beba sad pije samo 180ml AD-og dnevno, a to je izvela uz pomoć šeširića. Ali ona uopšte nije bila zainteresovana da povrati mleko, to se sasvim slučajno desilo. A ja što se ovoliko lomim - ništa.

Danas sam i ja probala sa šeširićima i baš je dugo vukao, pa ponekad izvadim i vidim mleka u onom silikonu. Odmah posle izdojim levu, jer ona ima manje.

Šta mislite vi o tome? Ja znam da je SNS bolji, ali meni nije dao neke rezultate.