-
Jao, jao šta reći....roditelji i djeca kad odrastu ne idu više zajedno i točka.
nažalost nismo svi te sreće da možemo imati svoj stan. Mi trenutno živimo s MM-ovima na istom katu jer doljnji uređujemo ali neće to tako brzo. Uglavno kod mene je situacija suprotna ja sam tamo prihvaćena kao stranac, svekrva niti sa svojom djecom nema odnos a kamoli samnom i bez obzira što sam sretna što se ne miješaju ali s njima niti nemamo nikakav odnos, atmosfera u kući je jako čudna, hladna i nema prisnosti. Koliko sam sretna da se ne miješaju isto tako nikada i za ništa se ne možemo osloniti na njih niti računati da će nam ako će nam ikada trebati kakva pomoć pomoći.
Rodila sam hitnim CR i imala tešku anemiju a Jana je bila jakooo zahtjevna beba i plakala je po cijeli dan, MM je radio od 6-22 a meni svekrva nije vrata od sobe otvorila da me pita jel mi treba pomoć a Jana urla 5 sati.
Dakle da zaključim nikako nije dobro i ne valja očito se teško nađe neka zlatna sredina. Nadam se da ćemo biti sretniji kad se preselimo dolje ali mislim da nam je to velika greška i da smo trebali otići što dalje ali nažalost financije ne dopuštaju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma