Baš vam se lijepo poklopilo da idete skupa. Cure puno sreće vam želim i nek ovaj aih bude dobitan za obje!
I Ružo, nadam se da ćemo se i mi jednom upoznati![]()
Baš vam se lijepo poklopilo da idete skupa. Cure puno sreće vam želim i nek ovaj aih bude dobitan za obje!
I Ružo, nadam se da ćemo se i mi jednom upoznati![]()
Eva133, znači ipak ćemo opet skupa?? kad si bila danas na redu?? moj folikul je isto 18x18. jedan ali vrijedan, doktor mi je danas stvarno bio super, mogu reči da je sve bolji i bolji.
ValaMala, i ja se nadam da ćemo se upoznati, ali znaš što rađe bih da se upoznamo kad ćemo imati trbuščiće, a ne na postupku![]()
Prozvao me zadnju prije odlaska u salu. Bilo je skoro pola 10. Nekako sam se nadala da su 2 folikula, ali dr. kaže da ne treba. Doktorica me gledala na ultrazvuku, a on je nadgledao. Prošli put mi nije uspjelo s 2 folikula, a sad se nadam samo s 1. Jel ti dao štopericu? Ne znam jesi mi to rekla ili ne. Zbilja sam zbunjena. Ja idem sutra u 23 sata.
Bog cure,evo sam se i ja napokon priključila našoj rodi....ovaj mjesec idemo na drugi AIH prvi je bio u 10/2010 i ništa ,možda ćemo sada imati više sreće.
prvi put sve novo ,sve nepoznato ali sada mi je već lakše .......nadam se uspjehu što želim i svima vama ( inače sve u redu i samnom i sa mm ali nikako da se dogodi taj dugo iščekivani +))))