Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Već me sad počela loviti blaga nervoza...ja sam kod dr.A,i jako sam zadovoljna njime,pogotovo sad kad krećemo u postupak!
    Znači,to je 3-4 odlaska gore prije dana D,kako se kaže.
    Znam da je mala vjerojatnost da odmah prvi AIH uspije,ali mi se ipak jako nadamo!

Naš sin sad već ima skoro 7 godina i tak dugo već želi braceka il sekicu,nadam se da ću mu uskoro ostvariti to!
    Svima vama,drage moje cure,želim jako puno sreće u tome...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj tajna30 prvotno napisa Vidi poruku
    Već me sad počela loviti blaga nervoza...ja sam kod dr.A,i jako sam zadovoljna njime,pogotovo sad kad krećemo u postupak!
    Znači,to je 3-4 odlaska gore prije dana D,kako se kaže.
    Znam da je mala vjerojatnost da odmah prvi AIH uspije,ali mi se ipak jako nadamo!

Naš sin sad već ima skoro 7 godina i tak dugo već želi braceka il sekicu,nadam se da ću mu uskoro ostvariti to!
    Svima vama,drage moje cure,želim jako puno sreće u tome...
    Sretno i tebi

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Čitam na nekom forumu da cure čekaju lijekove za postupak IVF-ICSI, nekako nisam shvatila da se kod nad čekaju lijekovi?? može li mi to netko malo pojasniti

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam na nekom forumu da cure čekaju lijekove za postupak IVF-ICSI, nekako nisam shvatila da se kod nad čekaju lijekovi?? može li mi to netko malo pojasniti
    Ne znam ti reći sigurno, ali znam da sam čitala već ranije da kad posvuda ponestane npr. klomifena, na VV ga i dalje ima. Čitam i ja kako se cure na Sv.D. i drugdje stavljaju na neke liste za lijekove... jako sam sretna da toga na VV nema

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Htjela sam još samo iskomentirati nešto pa sad tko hoće nek pročita. Kad sam bila na folikulometriji pregledavala me doktorica, i gleda ona i ništ ne vidi, i kaže ona mom dr. pa ne mogu nać ništa. a on njoj pa bolje pogledaj. i nađe ona moj folikul i pregled gotov. i pita nju doktor i koliki je folikul?? a ona sva van sebe, opet na ultrazvuk da vidimo koliko je velik... mislim da se 18mm moralo vidjeti odmah

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Htjela sam još samo iskomentirati nešto pa sad tko hoće nek pročita. Kad sam bila na folikulometriji pregledavala me doktorica, i gleda ona i ništ ne vidi, i kaže ona mom dr. pa ne mogu nać ništa. a on njoj pa bolje pogledaj. i nađe ona moj folikul i pregled gotov. i pita nju doktor i koliki je folikul?? a ona sva van sebe, opet na ultrazvuk da vidimo koliko je velik... mislim da se 18mm moralo vidjeti odmah
    Ma ne sekiraj se ona je nova i još je neiskusna, znaš i sama. Možda joj je samo dan krenuo naopako. Meni je vidjela tih 18mm, tako da možeš biti bez brige. Jedva čekam sutra.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne sekiraj se ona je nova i još je neiskusna, znaš i sama. Možda joj je samo dan krenuo naopako. Meni je vidjela tih 18mm, tako da možeš biti bez brige. Jedva čekam sutra.
    Ma ne sekiram se ja dok je doktor pored, ali ipak sam ostala bez komentara, bilo joj je strašno neugodno jer joj je dr. non stop dobacivao
    sutra nastupamo?? mene još boli guza od štoperice, inače me do sad nikad nije ništa boljelo, a sad me cijela desna strana boli od struka na dole

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ma ne sekiram se ja dok je doktor pored, ali ipak sam ostala bez komentara, bilo joj je strašno neugodno jer joj je dr. non stop dobacivao
    sutra nastupamo?? mene još boli guza od štoperice, inače me do sad nikad nije ništa boljelo, a sad me cijela desna strana boli od struka na dole
    Meni će se napraviti podljev. Boli me na dodir. Inače ja se ne bojim injekcije i opustim se, ali sad me boli. Ma neka. Proći će. Ja sam tako nestrpljiva. Ne mogu dočekati aih, a kako ću onda betu dočekati. Jel moramo doći u pola 8?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni će se napraviti podljev. Boli me na dodir. Inače ja se ne bojim injekcije i opustim se, ali sad me boli. Ma neka. Proći će. Ja sam tako nestrpljiva. Ne mogu dočekati aih, a kako ću onda betu dočekati. Jel moramo doći u pola 8?
    I ja, neznam kako ću danas odraditi smjenu. Rekla mi je sestra nek dođem u 8, al ja ću svejedno već u pola 8 biti tamo. prošli put su supruga jao rano zvali, tak da nebi bilo...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ružo, identična situacija je bila i kod mene na jednoj folikulometriji prije N. godine. Doktorica mi je radila, dok je dr. Alebić nadgledao i isto tako nije uspjela vidjeti i to nakon puno puno premetanja ultrazvuka tamo-amo. Onda je došao dr. i u roku od 2 sekunde rekao koliko je folikula i gdje.

Pošto sam čula da doktorica radi aih-ove, sljedeći put kad je doktor bio sam, rekla sam mu da želim da mi on radi postupak. On se onako nelagodno nasmijao, ali sam ja rekla da jednostavno imam u njega potpuno povjerenje i želim da to radi on. Poslije toga mi je rekao da bude i neka ga još podsjetim.

Samo da dodam, ne mislim apsolutno ništa loše o doktorici i sigurna sam da stručno odrađuje aih-ove, ali znate moju priču sa čudnim slalom-grlićem maternice i doktorima koji su "pokušavali" proći kroz njega, što je završavalo lokvama krvi. Jednostavno, on je moj doktor i hvala bogu ima dovoljno iskustva da kod njega nemam problema s tim. Mislim da je užasno važna psihološka komponenta, tj. koliko vjeruješ svom doktoru...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •