Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Biblijski gledano žena nije pouzdana za biti svećenik koliko ni muškarac za biti časna sestra, odnosno žena nije pouzdana za biti muž, koliko i muškarac da bude supruga. Biblijski gledano svim smo mi različiti i svi imamo svoje mjesto u fantastičnom sustavu koji pruža nadu na temeljima ljubavi i nesebičnog davanja.
    Crkva je slika obitelji i obitelj je slika crkve, zato je muško ćaća i svećenik, a žemsko časna i mater
    Ne nego teolozi to mogu bolje, a ja evo nešto probala svojim riječima. Zašto smo to odabrale - napisala svaka po bar dva duža posta na prethodnim stranicama.
    Jasno mi je da ja ne mogu biti otac svojoj djeci, niti im moj muž može biti majka, nisam pisala o tome.
    Govorim o braku gdje supružnici zajedno odlučuju, brinu o obitelji u obostranoj ljubavi, odanosti i privrženosti. Osobno tu ne nalazim mjesta pokoravanju ili služenju.
    Hvala što si mi pokušala objasniti, ali kako vama takav odnos i život "sjeda", tako meni ne "sjedaju" te dvije riječi, preteške su mi.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala što si mi pokušala objasniti, ali kako vama takav odnos i život "sjeda", tako meni ne "sjedaju" te dvije riječi, preteške su mi.
    nema na čemu. sve pet i meni su bile nekad i potpuno razumijem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •